reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie Dziewczyny!!
Jestem tu nowa:/ próbuje ogarnac to forum itp.
Ale nie to mnie tu przywiało, tylko poszukiwanie wsparcia w dazeniu do 2 kreseczek. Od roku nie udane próby:/ od roku same rozczarowania.Troche to juz sie robi obsesyjne w moim przypadku.... pomyslałam ze znajde tu pare istotek ,ktore przezywaja to co i ja. pozdrawiam!:*

reklama
ja tylko na chwilkę. jestem po badaniach. jutro wyniki. zapłacilam 120 zł wiec nie aż taka tragedia:) jak na razie sińca nie ma:-D mam dziś ochotę na placki ziemniaczane. i chyba zrobie.
witam nową staraczkę. wpadne potem. buziaki:*

Witam wszystkie dziewczyny i nowa staraczkę :-)
Dziewczyny ja tez nie za bardzo orientuje się w tych granicach i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam bo na ovufriend granice wyznaczył mi program na 18 dc i nie wiem czy mam poprawić na enpr czy zostawić??? :no:

Dzieki Dziewczyny za miłe przyjecie!!
życze powodzenia tym co własnie czekaja na ważne wiesci:D 3mam kciuki!!
juz sie troche w sobie zebraam,jak to mówia, w gronie lepiej;D niz w samotnosci ciskac sie z natłokiem mysli.
pozdrawiam goraco!

Witam Noelle :-) bierzesz jakies leki robiłaś badania czy staracie się i nie wychodzi?

Asitko ja bym zostawiła jak jest mnie tez czasem ovufriend przesuwa a jest dzień wcześniej.

Kochana Sailor_Moon !
Staramy sie od sierpnia zeszłego roku. Jestesmy po wstepnych badaniach ,których wynik lekarz podsumował:próbowac,uda sie. Bo on zastrzeżeń nie widzi. A ja nie widze efektów tych starań. Mam wrazenie ,że im bardziej chcemy tym bardziej nie wychodzi. Planuje jeszcze przez dwa miesiac sie postarac na własna reke a potem ponowna wizyta. Niech juz zacznie sie cos dziac. cykle regularne,owulacje ok... a efektów brak....
powoli wariuje:/ a jak to u Was dziewczyny? długo juz sie staracia o maluszka?

A wg mnie i Asita i Line mają dobrze ustawione granice. Obie mają w ostatnim dniu niższej temperatury. Czy ja coś źle widzę?
Witaj Noelle :) My staramy się tak naprawdę dopiero dwa cykle ale to dlatego, że jesteśmy w tej chwili na odległość i tylko w dwóch cyklach była szansa. Myśl w naszych główkach zakiełkowała około pół roku temu i ja też myślę o dzidziusiu strasznie dużo...

reklama
Wyrazy współczucia kochana.
Tak badalismy, wszystko dobrze.
I bądz tu człowieku madry:/

Teraz juz miałam nadzieje... 2 dni spoznienia @... 2 dni nadziei...ale wczoraj zawitała ....

Do góry