K
Kinga85
Gość
Anetka obyś i mi tak wywróżyła tą ciążę w koncu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co masz na myśli ? :-)Kinga ja Ci mówię dwukrotnie podupadłam w swej wierze i trach niespodzianka u ciebie jest teraz tak samo![]()
ciężko mi powiedzieć bo ja tak nie mam jak zaczyna mi sie plamienie to albo w ten sam dzień dostaje a najpóźniej na kolejny i zawsze pisze od daty plamienia. Tyle ze ja nie mam rózżowych plam tylko od razu brązowe tak jak okres ci sie konczy wiec ja na twoim miejscu liczyła bym od 11 bo różowe to jak przygotowanie tak mi sie wydajedziewczyny ja nie wiem dokładnie jak liczyć te dni płodne.... 9 lutego poleciała mi różowa plamka przez cały dzień , 10 lutego tez parę różowych a do tego straszny ból a 11 już poleciało normalnie- to od kiedy mam liczyć cykl? 9,10,czy 11?? bo od tego zależy moja owulacja i nie jestem pewna
ja tak mówię co miesiącKinguś pisałaś ze na pewno nie tym razem, że w tym miesiącu nic nie wyjdzie, dosłownie jak bym siebie słyszała ;-)