Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurczę to jest takie ewidentne białko. Myślałam,że może po wiesiołku ale wyczytałam,że on tylko zwieksza ilośc śluzu nie zmienia jakości. A ja biore clo i ono w sumie przyspiesza owu...
cześć dziewuszki
U mnie nadal bez skoku... aż się odechciewa wstawać rano z łóżka... Sailor, niektóre kobiety mają tak wcześnie owulację, a może u Ciebie ogólnie cykl się skróci... a może wydłuży do 9 miesięcy Agnieszka, mała jest do Ciebie strasznie podobna tylko włoski jasne pewnie po tatusiu
Tak z porannego. Tamten był test z soboty. Ale dużo w nocy chodziłam do łazienki, nie wiem wczoraj podbrzusze mnie pobolewały i cycuchy cały czas. Fuuuck.
Hej Asita co Ty głupolu sobie wymyślasz? 4 m-ce widzę z suwaczka się staracie a Ty już o bezpłodności.. ja myślę że to o wiele za wcześnie na takie diagnozy lańsko ci się należy za takie myślenie a teraz buzia do słońca łapać promyki i cieszyć się urlopem trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę niech rozwieje Twoje wszystkie wątpliwości :* rożniczka no no testuj kochana i pochwal nam się szybciutko! margotka powtarzałaś rano test? Sailor owulacja nie owulacja działajcie nie zaszkodzi no przecież nie ma nic do stracenia-sama przyjemność! Agnieszka jaka duża ta Twoja pannica a jakie ma duże ciemne oczy-będzie nimi czarować! Anke zrób betę będziesz miała 100% pewność co i jak