reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu jesteś chyba drugą osobą która twierdzi że mała jest podobna do mnie bo tak zawsze wszyscy mówią że czysty tata , i że tylko oczy ma po mnie chciała bym jeszcze żeby jej się włoski kręciły

Anke jak to jedna ?

Sailor może jeszcze nie taka piękna ta krecha ale szybko się pokazała, poza tym termin @ mam 2-3.08 także miała prawo wyjść jaśniejsza ale jeszcze powtórzę w czw lub pt a co! ;) ale czuję się tak fatalnie że chyba test się nie pomylił :D
Anke ja na Twoim miejscu albo betę bym zrobiła albo na USG poszła bo w sumie jesteś 10 dni po terminie @ a jej nie ma, objawy masz a testy niejednoznaczne :/ oby testy były lipne :*

Sailor i co Ci przepowiedziały testy owu? ;)
Myniu Myniu sierpień już niedługo już Twój S Ci wypędzluje drugą kreskę :D a swoją drogą jak się poznaliście że On tam o Ty tu? jeśli można wiedzieć oczywiście ;)

Zrobiłam Pianko tego ovu i tak patrzę na niego. Krecha testowa jaśniejsza od kontrolnej ale nie tak znowu bardzo jaśniejsza. Taki teścior wyszedł mi w zeszłym cyklu ok 2 lub 3 dni przed ovu...:confused: poczekam zobaczymy i będziemy pracować nad fasolką :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry