• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu jesteś chyba drugą osobą która twierdzi że mała jest podobna do mnie bo tak zawsze wszyscy mówią że czysty tata , i że tylko oczy ma po mnie chciała bym jeszcze żeby jej się włoski kręciły

Anke jak to jedna ?

Sailor może jeszcze nie taka piękna ta krecha ale szybko się pokazała, poza tym termin @ mam 2-3.08 także miała prawo wyjść jaśniejsza ale jeszcze powtórzę w czw lub pt a co! ;) ale czuję się tak fatalnie że chyba test się nie pomylił :D
Anke ja na Twoim miejscu albo betę bym zrobiła albo na USG poszła bo w sumie jesteś 10 dni po terminie @ a jej nie ma, objawy masz a testy niejednoznaczne :/ oby testy były lipne :*

Sailor i co Ci przepowiedziały testy owu? ;)
Myniu Myniu sierpień już niedługo już Twój S Ci wypędzluje drugą kreskę :D a swoją drogą jak się poznaliście że On tam o Ty tu? jeśli można wiedzieć oczywiście ;)

Zrobiłam Pianko tego ovu i tak patrzę na niego. Krecha testowa jaśniejsza od kontrolnej ale nie tak znowu bardzo jaśniejsza. Taki teścior wyszedł mi w zeszłym cyklu ok 2 lub 3 dni przed ovu...:confused: poczekam zobaczymy i będziemy pracować nad fasolką :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry