reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Idę na spacer trudno najwyżej zmokniemy Noelle dmuchnij no troszkę słońca do nas ;)
I jeszcze wstawię dowód na to że ciąża nie wpływa dobrze na moją psychikę - moje dziecko w wydaniu Napoleon i ala Elvis ;) napoleon.jpgelvis.jpg

Doczytam sobie jak wrócę papa

Laluś kupuj kupuj. A rano testuj i podziel sie z nami nowinami. Miłego dnia w pracy zycze.

Sailor_Moon :D skoro juz wyrok zapadł,to marsz do łoża:laugh2:!

Pianka
dmuchłam:D powinno dolecieć;D Ale masz słodkiego tego szkraba. Ja też chce takiego:D Zdjęcia pierwsza klasa:D

u mnie w drugiej fazie cyklu jest zawsze około 37 zobaczcie na poprzednich cyklach jak mierzyłam tempkę, a to pierwszy cykl bez clo czyli pewnie bezowulacyjny ale jajniki bolą hmmm

Sailor takiego teściora to ja nigdy nie miałam!!! Też bym swojego nie wypuściła!!! A co ;) tym bardziej, że śluz też masz piękny ;)
Pianka słodki ten twój bąbel!
Laluś witaj! testuj testuj:tak:
Anke jak test? robiłaś?

Ja zaczynam pierwszy cykl z clo...zobaczymy co będzie...trzymajcie kciuki dziewczyny ;-)

Witajcie -Ja juz po wizycie.
Jak sie spodziewałam ciazy niestety brak :-(
Mowie wam jestem pod wielkim wrazeniem lekarza-bylam u niego po raz pierwszy i nawet nie wiecie jak mozna byc dobrze obsłuzonym na kase chorych

Zrobil mi wszystko -badanie reczne:-D, pobranie krwi, no i USG zewnetrzne i do pochwowe; i co najwazniejsze dal ZA DARMO (warto to podkreslic) tabletki clostilegyt. Mam go brac od 5 dnia cyklu przez 5 dni Ma on pomoc w dobrzej owulacji.
Ech ciekawe jak to bedzie
Jestem nastawiona optymistycznie :-):-):-):-)
Bedzie dobrze Musi byc :-)

ja tez chodzę do giną na kasę chorych i przy każdej wizycie mam robione usg dopochwowo, badanie piersi i cytologie co rok ,albo pół zależy jak tam lekarz zrobi
u mnie w misteczku nie ma dobrego gina więc chodzę do przychodni a tam przyjeżdża lekarz z BYdy

Dziewczyny, zamówiłam sobie prawdziwe zioła castagnusowe:) Czyli niepokalanek pieprzowy i wiesiołka też naturalnego prawdziwego. W tym czasie co nie będę się widzieć z S będę brała cały cykl bo to na odchudzenie się dobre. Taki pożytek przynajmniej z tego będzie...

reklama
Do góry