reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agnieszka no ja mam na 27 @
powiem ci ze ja przy pierwszej ciazy zrobilam chyba z 4 testy jeden duzo przed miesiaczka wyszla znikajaca kreska,,, drugi z dwa dni przed nic,,,,, trzeci w dniu spodziewanej @ tez nic.... dopiero ostatni czwarty zrobiony dwa dni po@ i blada druga kreska ....takze co do testow to roznie bywa.....

mnie podbrzusze pobolewa coraz bardziej .... :(

mnie tez pobolewa.....najgorzej mnie denrwuja inne symptomy ktorych nie miałam ale nie chce wariowac bo sie rozczaruje dlatego biore je z przymrozeniem oka zostało tylko czekac

ja mam zawsze regularne moze ze dwa razy przez rok spoznila sie dzien dwa ale zawsze 26 dc a 27 zawsze @.....a objawy jakie doszły to te cycki powinny przestac bolec juz bo zawsze przed @ przestaja a jednak wstałam i bola i takie sdziwne skurczyki na dole brzucha no i szyjka zawsze mi sie wydawala juz na dwa dni przed ze sie otwiera a teraz nic ale to moga byc tylko moje urojenia niestety moze lutka na ten progesteron dziala tak ze on pracuje i sie inaczej czuje ja nigdy nie spie w dzien a wczoraj spalam
wiesz ja nie chce z siebie robic wariatki bo jak przyjdzie @ wiec biore to wszystko z przymrozeniem oka

reklama
badalam , moze probowalam kiedys heheh dzieki :* kurcze ty juz masz termin @ i nic .. a ja musze czekac no ale coz nic sie nie poradzi ja radze ci zrobic test w piatek jak nie dostaniesz@

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry