reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny kochane moje wy też niedługo zobaczycie na teście swoje II piękne kreseczki,
mi pomogło to że przestałam mierzyć i kochaliśmy się wtedy kiedy mieliśmy na to ochote, fakt że druga połowę cyklu mierzyłam bo to było silniejsze ode mnie , od jutra już nie mierzę nie będę się denerwować

reklama
ja też lubię mierzyć ale nie chce sobie tam gmerać, chociaż z ciekawości sprawdziłam co tam się dzieje i mam tak szyję nabrzmiała tzn taka spuchniętą jak by i co najważniejsze zamknięta

ojej agnieszko ale Ty mi dziś emocji dostarczyłaś!!! ogromne gratulacje. będę za Was trzymac kciuki i się modlic bo nie ma innej opcji jak spokojne 9 miesięcy dla Ciebie:* tak się cieszę i tulę Cię mocno!!!

no to teraz przykaz dla każdej z Was. brac mi tu przykład z Agnieszki i odstawiac termometry i kochac się jak macie na to ochotę:) a efekty będą napewno!!

Domikcw tak robiłam w poprzednim cyklu i niestety nic z tego nie wyszło, dlatego teraz powiedziałam mojemu mężowi że nie obchodzi mnie jak on to zrobi ale nie ma opcji żeby ominąć chociaż jeden dzień bez bzyku bzyku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry