reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya to korzystaj z urlopu i nałap słoneczka za nas wszystkie:)fajnie jechać w ciepłe kraje jak tu zimno i deszczowo, aż się rozmarzyłam, oprócz ożujska polecam w Chorwacji jeszcze proszek z dużą ilością lodu, na pewno Ci posmakuje!!!

Agnieszko bardzo Ci gratuluje, fantastycznie że będziesz mogła córeczce powiedzieć, że teraz w brzuszku rośnie siostrzyczka albo braciszek z pewnością będzie szczęśliwa.

Miłego weekendu wszystkim życzę pomimo tego że zapowiada się deszczowo, ale można to wykorzystać łóżkowo, szkoda tylko że mi się właśnie @ zaczyna:/ ale poleniuchować planuję, na wieczór film i dobre czerwone wino.
w garnku zupka kalafiorowa się gotuje więc już mam prawie wolne:)

reklama
Oj Bzibziok bardzo bym chciała jej powiedzieć ale to jest taka gaduła ze zaraz by wypaplała , a ja nie chce na razie nikomu mówić wiecie tylko Wy mój mąż i teściowa .Chociaż teściowa to wolała bym żeby nie wiedziała, no ale jak zaczęłam plamić to się przestraszyłam i jej powiedziałam .

a co tutaj taka cisza

Sihaya mi też się marzy Chorwacja . Mile spędzonego urlopu Tobie życzę

Cóż za cisza.....
U mnie pogoda ponura-szaro buro i nijako:/ ja jakas klapnieta jestem. Zakupy zrobiłam ekspresowo bo tak zimno,że nawet spacerować sie nie chcialo, tylko raz dwa i do samochodu.
Agnieszko116 powiem ci ,że tez patrze z nadzieją na wykres,aczkolwiek nie chce sie nakrecac i robić sobie nadziei. Cóż powiedzmy,że za pewne nie wytrzymam i spróbuje zatestować za dni pare jakims super czułym testem co to go mozna robic 7 dni po zaplodnieniu. hmmmm...powiedzmy sobie szczerze ,że wynik juz znam:(
A jak u Ciebie sytuacja? Nie dziwie sie ja tez bym schizowała. Mężowi tez sie nie dziwie:D poprostu troszczy sie:D

U mnie dobrze śluz jest już teraz bardziej koloru beżowego i jest gęsty , nie ma go dużo na zewnątrz właściwie na wkładce prawie w ogóle , jest bardziej w środku.

U mnie się trochę rozjaśniło ale zimno jest

Cześć dziewczęta :) widzę że większość z Was ma jesień za oknem u nas z rańca też tak było a teraz mam 35 stopni na słoneczku :szok: rozwiewam po trochę promyczków dla każdej ;) ja się dzisiaj czuję zadziwiająco dobrze aż głupie myśli mi zaczynają chodzić po głowie czy aby na pewno wszystko jest w porządku.. :/ no może poza niewyspaniem bo moje szalone dziecko ostatnio wysypia się o 4..
rożniczka udanego wypoczynku kochana! a powiedz mi Ty korzystasz z mikroskopu owulacyjnego?bo widzę że coś o nim piszesz przy wykresie :) ciekawa jestem efektów bo tego mikroskopu też używała aniulkas i jej udało się w 1 cyklu i Tobie życzę takich szybkich efektów i pięknych paprotek! ;)
Agnieszka do Ciebie miałam właśnie przeczucia że się udało ;) została jeszcze jedna mam nadzieję że też się sprawdzi :) a reszta następne po kolei :) a na kiedy Ci termin wypada? chyba jeszcze na kwiecień się z nami łapiesz co? :)
sihaya urlopuj się kochana, próbuj smakołyków za Nas wszystkie i zbierajcie siły na walkę o dzidzię!

Agnieszka pewnie że będzie dobrze i inaczej nie ma nawet co myśleć!! ja już Ci pisałam że ten kwiecień to Ci się należy i będziesz go miała! ale ten miesiąc był dla nas staraczek łaskawy jak dobrze liczę to narazie mamy już 6 kwietniówek z naszej listy ;D coś czuje że wiosna-lato w przyszłym roku będzie nasze ;)

Kurczę jak mi się nic nie przypałętało z kategorii infekcji przez kilka miesięcy, tak dzisiaj mnie dopadła a mój lekarz daleko... :((

Sihaya czy to Ty jedziesz do Chorwacji? Nawet nie wiesz jak zazdroszczę. U mnie lipa z urlopem za granicą w tym roku :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry