reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Laluś ale masz jakiś śluz?
Noelle ja testuję za 5 dni czyli 9 dnia po owu...zakupiłam testy na allegro i zamierzam sobie siknąć codziennie na jeden :-)
Ale ja to mianiaczka testowania jestem kochana :-)

Bo ja juz wynik uzalezniam od testu;D schiza jak nic. Szukam tego szczęsliwego. Oczywiscie testowałam juz tymi o czułości 10 ,nic nie wykrył,bo niby co miał wykryc jak ciązy nie bylo:confused2: Zastanawia mnie tylko czy te testy faktycznie sa w stanie wykryc ciąze 6/7 dni po zagniezdzeniu?? hmmm...

Noelle wymiękam z tej Twojej temp :D mega sobie poszybowała :tak: z taką temp to chyba żadna z nas by nie dotrzymała z testem do dnia spodziewanej @ ;D
agacynda a Ciebie nie kusi?

Pianka ja tez wymiekam;D Az sobie 5 razy pod rzad rano pomierzyłam:szok: i na 2 termometry:szok: i nie chce byc inaczej. Może ja jakas chora jestem?? Albo cos:baffled: No i oczywiscie nie oszukujmy sie ,że wytrzymam do @. Jakbym miała jakis test pod reka to bym juz na niego nasikała:rofl2:

Sailor_Moon ,Agnieszka 116 u mnie własnie jest problem z dostaniem tych ekstra czułych testów. I wiąże sie to z wyprawa do innego miasta. Gdzie oczywiscie patrza na mnie jak na zjawisko bo kto kupuje 5 testów naraz;D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry