reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny to tak zawsze jest ze jak sie oczekuje na ciaze to wszedzie sie sie widzi ciezarne,ja tez tak mam,jak jakas widze i odrazu zazdrosze i mysle jaka szczesciara,ale wierze w to ze kazda z nas wkoncu sie doczeka.buzka i dobranoc:happy:

Dzień Dobry! :-) Wszystkie jeszcze śpią??? Hehe. Ja wróciłam przed 2 w nocy, byłam na pokazie sztucznych ogni- Pyromagic :-) Świetne pokazy! :-) Dziś ostatni raz przed urlopem do pracy :-D

Dzien Dobry dziwczyny,ja mialam niestety nie najlepsza noc.Obudzilam sie o 5 rano ze strasznym bolem w podbrzuszu wiec to kiedy @ przyjdzie to kwestia paru godzin.Jak ja sie hu...o czuje psychicznie to tylko wy o tym wiecie.Bezwartosciowa ktora nawet nie potrafi dac swojemu ukochanemu dziecka,co dla innych kobiet jest rzecza naturalna.Moj sie denerwoje ze znowu sie nakrecilam i znowu jestem smutna a ja poprostu czuje sie nic nie warta,taka doniczego,co moge zrobic te uczucia sa silniejsze odemnie:no:

Witam:)

Sailor widze że znowu czasynacz szybko testowanie:) masz cykle nieregularne że tak szybko zaczynasz juz? czy poprostu uwielbiasz to??:rofl2:

dziewczyny kochane moje nie smutac się , będzie dobrze zobaczycie . wiem łatwo mi mówić o już mam swoje II kreseczki , ale na was też przyjdzie czas .
My się straralismy 9 mc z jedną stratą , ale w końcu doczekałam sie i jest. Zobaczycie kochane fasolki niedługo zapukają do was . trzymam mocno kciuki za was :)

Sailor ładnie Ci tempka w górę się pnie, mówiłam Ci że w tym cyklu sie uda .Za ciebie kochana to ja najmocniej trzymam kciuki .

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam :-) Ale namazałyście:)
Aguś gratulacje ogromne
Mnie też dopadł gorszy nastrój... źle mi, smutno i nie ma szans na zmianę... Wy możecie chociaż co miesiąc żyć nadzieją... ja nawet tego nie mam

reklama
Hej dziewczyny!
Mi zostały jeszcze 2 dni urlopu, w czwartek do pracy :no:
Klaudyna nie smutaj się ja mam takie same myśli jak Ty za każdym rzem jak @ dostanę :wściekła/y:
Sailor trzymam kciuki żeby Tobie się udało bo tempkę masz super :tak:
Dziewczyny jak Wy długo trzymacie termometr 3 minuty??? bo mi się popsuło piszczenie w nim i trzymam 3 minuty i tak myślę czy nie za krótko??? ale jak mi piszczał to średnio też po 3 minutach........

Myniu zobaczysz jak S wróci to w pierwszym cyklu zajdziesz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry