reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kingo ja po prostu lubię testować i chcę wiedzieć kiedy zaczyna być coś widać na teściku :-)

Myniu kochana już niedługo zostało i będziecie razem z S. Tyle już wytrzymałaś :tak:

Agnieszko bardzo bym chciała żeby to była fasolinka a tempka fakt rosnie ładnie i oby nie spadała :tak:

reklama
Sailor zobaczysz że nie spadnie :)

ja zmykam po resztę wyprawki dla małej do przedszkola, juz nie mogę się doczekać kiedy pójdzie bo ona strasznie się cieszy ze idzie do zerówki , a jednocześnie nie wiem czy dam radę ją tam samą zostawić, takie moje małe słoneczko

Sailor to podziwiam:) nawet cie te negatywne testy nie dołują?:) Ja zawsze jak testa mam robić to nie wcześniej jak w terminie @ chociaż ostatnio zrobiłam wcześniej bo źle sie czułam i wyszedł bladzioch:) wtedy to byłam właśnie w ciąży... którą straciłam
Powodzenia!

Staram sie nie dolowac,ale to nie jest takie proste,ale wiecie co mnie najbardziej wk..a,ze @ przychodzi jak w zegarku.Ja mam tak regularne ze moge siedziec z zegarkiem i czekac tylko szkoda ze tylko to jest tak przewidywalne.Powiedzcie mi dziewczyny bo pewnie uzywalyscie testow owulacyjnych.Czy waro je kupic i czy daja gwarancje ze wceluje w ten wlasnie moment.Bo ja jak wspominalam mam bardzo regularne cykle i juz sama nie wiem czy to ma sens robienie takiego testu.

Kingo ja sobie wtedy mówię trudno pewnie jest za wcześnie i tyle :-) i testuję znowu nast dnia :-D

klaudyno ja robię pokazują kiedy mniej więcej może być owu. jak masz ochotę to kup

Staram sie nie dolowac,ale to nie jest takie proste,ale wiecie co mnie najbardziej wk..a,ze @ przychodzi jak w zegarku.Ja mam tak regularne ze moge siedziec z zegarkiem i czekac tylko szkoda ze tylko to jest tak przewidywalne.Powiedzcie mi dziewczyny bo pewnie uzywalyscie testow owulacyjnych.Czy waro je kupic i czy daja gwarancje ze wceluje w ten wlasnie moment.Bo ja jak wspominalam mam bardzo regularne cykle i juz sama nie wiem czy to ma sens robienie takiego testu.
Klaudyna jakby dawały gwarancję to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży... ja próbowałam i to lipa wg mnie... tzn nawet jak trafisz w owulację to chyba szansa zajścia w ciążę jest około 70%... a jak ktoś ma pecha to i przy 99% szansy nie trafi... trzeba mieć szczęście, a jak się ma szczęście to i bez testów się uda...

Myniu ja wiem ,że wszystko się u was ułoży. Ja wiem jak ciężko jest w związku kiedy jedno daleko a drugie jeszcze dalej bo też przez to przechodziłam ale się udało kochana a to co najważniejsze macie przecież. Waszą miłośc reszta się ułozy. i Mieszkanko piękne macie...:tak:

Hej hej :)

Widzę, że nie tylko ja mam ostatnio takie podłe nastroje... Nie chce mi się nic i już tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda także witam w klubie...

Asitko ja trzymam termometr 5 min, a piszczy mi już czasami nawet po minucie. Ale lekarz powiedział, że 5 min więc tyle trzymam.

Myniu a ten Twój S to się zamierza przeprowadzić do Ciebie w końcu na stałe? Ciężko tak żyć na odległość, ale miłość wszystko przezwycięża. Zawsze możesz się nam wygadać i będzie Ci lepiej :)

Sailor Twoja tempka jest bardzo obiecująca no i ten dołek w 18dc :) Nie chcę nic mówić, ale... :)

Klaudyna jeśli masz regularne cykle to owulacja występuje zazwyczaj w tym samym dniu, testy owulacyjne na pewno Ci nie zaszkodzą jeśli nie jesteś pewna co do owulacji to warto je zrobić. Ja w tym cyklu też zakupiłam, bo jakiś czas ich nie stosowałam więc zobaczymy.

reklama
Dzieki,tak tez myslalam to strata pieniedzy,bo na stale mieszkam w UK i widzialam cene tych testow,sa strasznie drogie wiec lepiej za ta kase kupic pare testow ciazowych,ja zreszta chyba nauczylam sie rozpoznawac po sobie owulacje bo wtedy stasznie sie poce i mam strasznie niemily zapach i o ironio wtedy wlasnie powinnam najwiecej fikac ze swoim.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry