A
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JUHU!!!!!!! GratulacjeTrzyma w napięciu bo żeście naskrobały tyle że w 10 minut to Was nie ogarnę ;-)
Ujrzała ujrzałaII :-):-):-):-)
Crazy a kiedy mialas owulacje ???
Robiłam test w poniedziałek 11 DPO i nie wyszło nic a nic (zdjecia nie ma) okienko puściutkie. A następnego dnia już bladziocha potem po poludniu lepsza bladziocha a dziś po południu już dobra kreska - tak mi się wydaje przynajmniej![]()
Zobacz załącznik 442429

Robiłam test w poniedziałek 11 DPO i nie wyszło nic a nic (zdjecia nie ma) okienko puściutkie. A następnego dnia już bladziocha potem po poludniu lepsza bladziocha a dziś po południu już dobra kreska - tak mi się wydaje przynajmniej![]()
Zobacz załącznik 442429

Świetne! Oh jak zazdroszczę!!
Tak jak wygląda środkowy test, tak wyglądał mój bobotest... Ale jak widać dupka z tego wyszła...
Zobacz załącznik 442429