Andzia19
Fanka BB :)
zakochałam sięaż mój M sobie spojrzał
![]()
Hehe mojemu też pokazałam ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
SUper super super!!Hehe mojemu też pokazałam ;P
![]()

Co do moich objawów.. Pewnie chciałybyście wiedzieć (ja sama chciałam wiedzieć jak podejrzewalam wasze)
Po pierwsze nie mogę w to uwierzyć że kobieta od prawie samego początku może coś czuć. Niedługo po owulacji dzień/dwa już nie pamiętam zaczęły się bóle jajnika.. Były, znikały... Potem doszedł ból podobny do miesiączkowego po środku brzucha.. Też był i znikał, czasem baaardzo czasem mniej bolało.. Nawet raz Wam pisałam że nie wiem co jest tak mnie bolało. Aha do tych bóli zaraz po owulacji doszły bóle w krzyżu któych nigdy wcześniej nie miałam.. Kilka dni po owulacji poczułam metaliczny posmak (myślałam że sobie coś wkręcilam) nastepnego dnia znowu przez chwilę go poczułam (teraz to już prawie cały czas mam taki jak długo nic nie zjem) Jakiś mały stan zapalny się napatoczył na dziąsłach - trwał 1 dobę i minęło (a ja w pierwszej ciązy z tym miałam tragedię) i to by było tyle...
Co Wam mogę jeszcze powiedzieć.. nie wiem - pytajcie!!
Baaaardzo dziękuje jeszcze raz i BAAAAAARDZO mocno trzymam kciuki za WAS
miałam to samo w tamtym miesiacu i nie mogłam w nocy spać bo mi tak jajniki dawały wiec to na pewno ciążaCo do moich objawów.. Pewnie chciałybyście wiedzieć (ja sama chciałam wiedzieć jak podejrzewalam wasze)
Po pierwsze nie mogę w to uwierzyć że kobieta od prawie samego początku może coś czuć. Niedługo po owulacji dzień/dwa już nie pamiętam zaczęły się bóle jajnika.. Były, znikały... Potem doszedł ból podobny do miesiączkowego po środku brzucha.. Też był i znikał, czasem baaardzo czasem mniej bolało.. Nawet raz Wam pisałam że nie wiem co jest tak mnie bolało. Aha do tych bóli zaraz po owulacji doszły bóle w krzyżu któych nigdy wcześniej nie miałam.. Kilka dni po owulacji poczułam metaliczny posmak (myślałam że sobie coś wkręcilam) nastepnego dnia znowu przez chwilę go poczułam (teraz to już prawie cały czas mam taki jak długo nic nie zjem) Jakiś mały stan zapalny się napatoczył na dziąsłach - trwał 1 dobę i minęło (a ja w pierwszej ciązy z tym miałam tragedię) i to by było tyle...
Co Wam mogę jeszcze powiedzieć.. nie wiem - pytajcie!!
Baaaardzo dziękuje jeszcze raz i BAAAAAARDZO mocno trzymam kciuki za WAS
Andzia nie wyszło dlatego, że kilka dni po boboteście robiłam test o czułości 25... i tamten już w ogóle nie wyszedł.
Kurczę Crazy normalne objawy ale dwuznaczne bardzo... Jak widać u Ciebie są ODPOWIEDNIE![]()
![]()
SUper super super!!
a co z cycochami? :-)
Ha ha.. W pierwszej ciąży też nie bolały.. No może trosiunie..