Witajcie dziewczynki :*
Gratulacje dla
anade :-) czy Ty przypadkiem nie będziesz majóweczką ??
U mnie wszystko OK. Tak przynajmniej mi się wydaje. Brzuszek mnie czasem pobolewa delikatnie, albo ciągnie, albo kuje ale nadal jest

powiem Wam, że czuję, że zrobił się taki delikatnie okrąglejszy i troszkę twardszy. Jak się położę na plecach to skóra między kościami biodrowymi już nie przykleja mi się do kręgosłupa

tylko leży równo

Cycki bolą mnie niemiłosiernie. Jak chodzę w staniku to jest ok, ale nie daj Boże żebym go zdjęła. Normalnie jakby ktoś mi nożem z zdłuż ciął. Nie dość, że i tak mam teraz duży to jak poszłam kupić stanik nie pasował żaden poza 70 G!!! Pani w sklepie doradziła mi, że jeżeli będzie bolał po zdjeciu stanika i nie będę mogłą spać z luźnymi cyckami to żeby kupić stanik sportowy ... i po dzisiejszej nocy powzięlam postanowienie, że muszę taki kupić bo dojdzie do tego, że w akcie rozpaczy se te cycki odetne !!!!
W poniedziałek byłam na becie, żeby sprawdzić czy wszytko ok. Wynik będzie dzisiaj więc jak tylko odbiorę to napiszę co i jak.
Poza tym siedzę na tym L4 i nerwica mnie bierze bo ja nie umiem tak bezczynnie, a ile razy można odkurzać myć naczynia itd. Więc poczytuję tutaj Was cały czas, czytam książki i artykuły z netu reklaksuje się i głaskam fasola (rodzaj męski bo coś czuję, że będzie chłopak)
Ze względu na to niespodziewane zwolnienie musiałam już powiedzieć szefowi, bo jakbym najpierw dała L4 do kadr to wieść rozeszłaby się tempem huraganu Katrina i na pewno by to do niego dotarło a głupio byłoby strasznie, że nie odemnie się dowiedział. No więc musiałam tą rozmowę przeprowadzić telefonicznie. Myślałam, że będzie katastrofa, ale chyba fakt tego, że mój szef od niespełna roku sam jest młodym tatusiem spowodował, że przyjął to bardzo miło. Pogratulował, powiedział żeby się nie martwić na zapas bo z maleństwem będzie na pewno wszystko ok a jeżeli lekarz każe odpoczywać to znaczy, że organizm tego wymaga. Przyznał, że spodziewał się, że niedługo mogę obwieścić taką nowinę i nawet zaskoczyłam go, że to tak długo trwało

bo dawał nam max 6 mcy po ślubie, a tu już rok minął i nic
Jak widać wszystko w miarę jest na prostej. Przepraszam, że nie piszę dużo pomimo tego, że w domu jestem ale tak strasznie mnie śpiączki napadają, że wczoraj np usnęłam na krześle nad kanapką
..... jezusicku ale napisałam