reklama

Staranka od stycznia 2012.

ANADE OGROMNE GRATULACJE!!! SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY I DUŻO ZDRÓWKA:*

nie mam ochoty na nic. stresuje sie przed tą wizytą. dzidzi nie zobaczę i nie bedę wiedziała czy wszystko ok jest. wyc mi się chce:no::-(

AGACYNDA trzymam kciuki i za egzamin i za ginka:)
ALG fajnie, ze się odezwałas. sennośc to norma. sama to przerabialam a cyce przestaną bolec. uwież:) sama wyłam z bólu a teraz juz nic. tylko zasem sutki jakby miały wybuchnąc:-D
MYNIA jak się czujesz??
ISIS przykro mi ze @ przylazła. trzymaj się.
NOELLE a Ty sie na zwolnienie nie wybierasz choc na chwilkę, żeby odpoczac??
witam nową straczke:)

reklama
Margotko wiem, ze Różniczka zmówiła ten drugi ale z opisu to się zastanawiam czy ten pierwszy nie będzie lepszy, ale pewnie zamówię ten co Różniczka i mężowi te tabletki ;-) gorzej jak po badaniach okaże się, że coś z jego nasieniem jest nie tak, strasznie się boję, on chyba też, ale nie daje po sobie poznać :-(

Kinga już niedługo ... ;-)

Asita też myślałam kiedyś nad tym żelem ale w końcu nie kupiłam - sama nie wiem czemu, a Twój mąż był już na badaniu???

Ja siedzę w pracy i zasypiam, leje u mnie strasznie, pogoda pskudna wrrrrrr

Isis mój mąż dopiero idzie na badanie 24 września na 10:00, bo miła na 18 września, ale nie dostał urlopu i musiał przełożyć... nie wiem jak dożyje do tego czasu.....

Kinga, a może jednak coś się z tego wykluje??? ;-)

Asita ja dziś mojego umówiłam na 19.09, Pani chciała już na jutro no ale on nie da rady niestety - jestem bardzo ciekawa jego wyniku ...

reklama
Isis u mnie troszkę inna sytuacja, bo my jeszcze nie mamy żadnego dziecka i dlatego boję się jego wyników, a jak był młody to szalał na całego z używkami.. i boje się że mogły one coś spowodować...

Kinga jak na razie temperatura super :tak: życzę Ci aby tak się utrzymała :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry