Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laluś tak 100 zł, wynik jest na drugi dzień ale mój m powiedział że wyjeżdża i nie będzie mógł odebrać więc miła Pani powiedziała, żeby poczekał godzinę i miał wynik od razu
Laluś tylko najlepiej tam zadzwoń, bo nie pamiętam w jakich godzinach mają otwarte laboratorium co bada nasienie, ale wydaje mi się że od 9:30 do 11:00, wstrzemięźliwość przed badaniem 3-5 dni
Dziewczyny ale sie wkurzylam masakra!!!!! co za babsztyl nas zapisywal na to badanie nasienia.
wiecie co przed chwilka zadzwonilam do nich by przelozyc wizyte na wczesniejsza godzine i wiecie co mi baba powiedziala??? ze moj maz jest zapisany na 24 pazdziernika a nie wrzesnia!!!!!!!
ale naszczescie bylo miejsce jeszcze na 24 wrzesnia i zapisalam go ponownie . na 13:30 i kolo 16 tego samego dnia bedziemy mieli wyniki. zalatwimy odrazu wszystko.
Cześć kochane anade no niechże Cię uściskam!!! GRATULACJE!!! Isis :* ALG z tych bolących (.)(.) to tylko się cieszyć to bardzo dobry znak że wszystko jest jak najbardziej ok Mynia a czemu zwykłe żele szkodzą? takie nawilżające?my przy dwójce stosowaliśmy dla lepszego poślizgu i zaszłam bez problemów, nawet nie pomyślałam że mogą mieć jakiś wpływ na starania Galadriela witaj Czarnooka oby dobry wynik męża Wam to zrekompensował
Spadam z bb bo tak mi zamula że już noga mi zaczyna tuptac z nerwów wrrr miłego dnia babeczki ;-)