reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hello Dziewczyny! :D Ja się szykuje do gina. Stresuje się troszkę :) Bo dość dawno u tego konkretnego nie byłam :zawstydzona/y: Ale z gabinetu mnie chyba nie wyrzuci :P Agacynda trzymam kciuki!!!! :D Czarnooka A może to będzie niespodzianka? Taka Fasolka malutka :D Heh ;) Do napisania wieczorem :) Miłego dzionka :)

reklama
No dziewczyny! Cóż ja mogę powiedzieć?
Myniu nie jesteście takie okropne :) jesteście kochane za wsparcie, za słowa otuchy, za rady! Zobaczcie co się stało na moim wykresie :P

Isis przytulam! Myślałam, że będziemy dziś razem świętować. Trzymam kciuki za następny.

Trzymam kciuki za Was wszystkie kochane!

Czarnooczko wykluczona to jest tylko jeśli w ogóle nie serduszkujesz:) W każdym innym przypadku szanse są. Jak to się mówi "Jeśli pacjent ma wole życia to nawet nowoczesna medycyna jest bezradna" :-D

Anade moje gratulacje - niedowiarku :P Bardzo się cieszę!:tak:
Isis przykro mi, że @ przylazła, bo też byłaś pewniakiem :(
Myniu jak dzisiejsze samopoczucie? Mam nadzieję, że troszkę lepiej :)
Asita przykro mi, że ta głowa Cię tak męczy :(
Laluś to jednak idziesz do swojego ginekologa? Trzymam kciuki za wizytę
Agacyndo trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu no i żebyś na wizycie u gina usłyszała: Gratuluję, jest Pani w ciąży :)

A mój wykres zwariował...

Widze ,ze tu same dobre nowiny od rana!! Anade kochana raz jeszcze GRATULACJE!!!
Ja wstałam oczywiście przymulona:/ Pogoda za oknem deszczowa.A wczoraj jak w pracy siedziaam to byo 27st. i słoneczko:/ Kochane trzymajcie kciuki jutro juz mam wizyte o 11!! Troche sie boje:/ Oby wszystko byo dobrze.

Cześć dziewuszki :-)

U mnie samopoczucie dziś już lepiej - mówi się trudno i działa się dalej :-)
Dzwonię dziś i umawiam mojego męża na badanie, a co niech se zbadaswoje malestwa :-)

Ja już w pracy o 5.30 wstałam, a poszłam spać po 24.00 - niewyspana jestem :no:

Anade przesyłaj fluidki i trzymaj kciuki za ten cykl ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry