• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jillka temp podstawową ustala się jak masz już za sobą całą pierwszą fazę. Cytując słynną broszurkę: linię podstawową wyznasza najwyższa temperatura z sześciu niższych pomiarów poprzedzających tzw. skok:)

reklama
Sihaya dziękuję Kochana ;-) Następny cykl będzie nasz na pewno !!!!!!!!! :-) Dziwią mnie tylko te moje wszystkie objawy, które miałam :confused: Wyczytałam, że prolaktynę robi się albo na początku albo pod koniec cylku, ja idę jutro albo pojutrze na badanka Tsh, anty TPO, prolaktynę, Fsh i Lh czy coś jeszcze radzicie zrobić???

No właśnie, byłaś prawie książkowym chodzącym objawem fasolki...
a z badań hmm... może progesteron?? no ale to wiadomo w drugiej połowie cyklu. Poza tym nic mi nie przychodzi do głowy.
Ale tym anty TPO mnie zaicekawiłaś, bo nie robiłam...;>

Już doczytałam o tym "anty" ale ja TSH mam ok.

Ostatnia edycja:
Oj Isis... kurcze ja myślałam, że się czerwień posypie... a tu najpierw Asitka, teraz Ty.. ehhh
Przyznajcie się, czekacie na mnie i za miesiąc we trzy będziemy się czerwienić :tak: a nawet nie we trzy tylko wszystkie wszystkie wszystkie :) Jakie Wy miłe jesteście dla mnie :tak::-D
Coś miałam komuś jeszcze pisać ale wybaczcie... gorączka... zaraz biorę syropek na alergię i znowu do łóżeczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry