reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jillka temp podstawową ustala się jak masz już za sobą całą pierwszą fazę. Cytując słynną broszurkę: linię podstawową wyznasza najwyższa temperatura z sześciu niższych pomiarów poprzedzających tzw. skok:)

reklama
Sihaya dziękuję Kochana ;-) Następny cykl będzie nasz na pewno !!!!!!!!! :-) Dziwią mnie tylko te moje wszystkie objawy, które miałam :confused: Wyczytałam, że prolaktynę robi się albo na początku albo pod koniec cylku, ja idę jutro albo pojutrze na badanka Tsh, anty TPO, prolaktynę, Fsh i Lh czy coś jeszcze radzicie zrobić???

No właśnie, byłaś prawie książkowym chodzącym objawem fasolki...
a z badań hmm... może progesteron?? no ale to wiadomo w drugiej połowie cyklu. Poza tym nic mi nie przychodzi do głowy.
Ale tym anty TPO mnie zaicekawiłaś, bo nie robiłam...;>

Już doczytałam o tym "anty" ale ja TSH mam ok.

Ostatnia edycja:
Oj Isis... kurcze ja myślałam, że się czerwień posypie... a tu najpierw Asitka, teraz Ty.. ehhh
Przyznajcie się, czekacie na mnie i za miesiąc we trzy będziemy się czerwienić :tak: a nawet nie we trzy tylko wszystkie wszystkie wszystkie :) Jakie Wy miłe jesteście dla mnie :tak::-D
Coś miałam komuś jeszcze pisać ale wybaczcie... gorączka... zaraz biorę syropek na alergię i znowu do łóżeczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry