reklama

Staranka od stycznia 2012.

Uszko samca w miare dobrze mial przez 1,5 tygodnia zastrzyki . potem odstawilam bo mial duzy stan zapalny. dala mi masc do ucha i mu zakraplam . lepek trzyma w miare prosto czasami mu sie zdarzy ze przekrzywi . raczej zapalenia juz nie ma. jesli glowke dalej bedzie krzywo trzymal tzn ze ma jakas wade genetyczna.
najwazniejsze ze jest zywy i skoczny. ciagna mleczko z pipetki jak szalone a mi puszka juz tylko na tydzien starcza:D cale 37 zl jedna puszka :D grunt ze przybieraja na wadze. to jest niesamowita radosc patrzec ze pomimo braku matki ( zdechla w dniu porodu) udalo mi sie je uratowac :D

maja dumnego tatusia to najwazniejsze ;) ucza sie wszystkiego od niego :D Benek (tatus) jest bardzo cierpliwy :D

reklama
MIGOTKA ja tam też widze II kreseczki! trzymam kciuki żeby były co raz to ciemniejsze:*

moje biedne chorowitki:( cos Was rozkłada na koniec tego lata. zdrowiejcie:*

za testujące i rosnace temperaturki trzymam kciuki:*

AGNIESZKA będzie dobrze. bardzo Ci kibicuje:* a co do męża to mój jak coś chce zjeśc to pyta czy mi wolno. zaczyna mnie to lekko wku****
PIANKA może moja dzidzia bedzie z tych co lubia kopac. az się boje:-D ja to czułam jak przekrecanie się. ciekawe czy to to. moze i wcześnie, albo mam urojenia ale co tam. ważne że jak głupia sie cieszę:-D a córcia cieszy się z rodzeństwa??

chce mi sie jeśc ale nie wiem co:( na obiad pochłonełam zupke grzybową. mmmm:)

SIHAYA przykro mi, ze tempka spada:(
BZIBZIOK wakacje wakacje i po:( teraz musisz wrócic do rzeczywistosci czyli do nas:-D
AGACYNDA a u Ciebie @ się nie rozkręca??

a DIE PERLE pewnie pochłoneły starania:-D

oooo wiem! zjadłabym jakiś gulasz z papryka i pieczarkami! tak tak zupkę z kulkami!!! mmmm.... ale za nic w świecie nie bede się teraz w to bawic. albo sałatkę warstwowa z tuńczykiem... nie moge myślec o jedzeniu. jak słoń bede:baffled:

Galadriela witaj!
Sailor napisz mi proszę co tam mam zbadać, bo jutro wzięłam sobie dzień wolny i mam ochotę się pokłóć i upuścić trochę krwi...ale nie wiem co mam zbadać...hmmm:zawstydzona/y: na pewno tsh bo muszę...
Czarnooka nigdy nic nie wiadomo ;-)Przytulanki były, a przez to zawsze jest szansa, pomimo złych wyników:tak:
Panno.migotko GRATULACJE!!! Za 2 dni krecha będzie ciemniejsza :tak:

Przyszedł do mnie wczoraj Pree sed mam zamiar stosować w tym cyklu! A co! Będę testować, bo żołnierzyki muszą przetrwać parę dni...więc zobaczymy czy zdziała cuda:-D bo innej opcji nie mam...szkoda że nie można owu zatrzymać/przyspieszyć na dany dzień

Mynia tylko ja nie wiem czy działa:-D mam nadzieję że się przekonam pozytywnie:tak:

Pre-Seed Żel dla par starających się o dziecko Drogeria Zdrowie
Pre-seed żel wspomagający poczęcie preseed dla starających się
Pre-Seed Żel dla par starających się o dziecko Drogeria Zdrowie

Mynia tam w drugim linku na dole jest jeszcze taki drugi żel Conceive...coś tam podobno też dobry, ale jakoś wzięłam na razie ten pre seed.
Trochę to drogie jast ale jak sobie popatrzyłam to moja tubka ma 40g gdzie jednorazowo używa się do 3 g (max 4g)czyli na jakieś 13 razy starczy. Ale można też mniej, w zależności ile się chce poślizgu :-D

Różniczko zbadaj prolaktynę ale prostą bez obciążenia, dodatkowo TSH jak Ci źle wyjdzie TSH to kiedy zrobisz Ft3 i FT4 hmmm co by tu jeszcze...
Ja zrobiłam chlamydię trachomatis. Podobno dużo kobitek ma i może powodować bezpłodność. Ostatnio w niektórych krajach uznali ją za chorobe weneryczną.:tak:

W sumie tak myślałam właśnie czy jeszcze raz nie zrobić prolaktyny, bo miałam rok temu robioną i niby było wszystko ok. (robiłam nawet z obciążeniem) no i TSH muszę, bo było w normie, ale podobno jest lepiej do zajścia w ciążę jak się ma ok. 1 (takie jest zdanie mojego lekarza).
No i jeszcze ta chlamydia. Na pewno zrobię!
Dziękuję :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry