reklama

Staranka od stycznia 2012.

mnie też coś zaczął brzuszek pobolewać mam jednak nadzieje ze to nie żadna grypa tylko dzidzia powiększa sobie domek

Czarnooka kochana fasolki lub robić niespodzianki i przychodzą wtedy kiedy wcale się ich nie spodziewamy :-):-):-)

reklama
Migotka zdjęcie i dwie krechy pierwsza klasa:) przychylam się do opinii koleżanek i szykuję się na składanie Ci gratulacji:)

Anade trzymam kciuki za jutrzejszy teścik:) pięknie Ci ta tempka szybuje-oby tak dalej!:)
Isis Ty też nie zwlekaj!!

u mnie tempka za to pięknie spada hehe... co dzień to niższa...

Agnieszko a Ty się nie stresuj tylko myśl pozytywnie, dobrze będzie!:)

Wszystkim chorowitkom i poszkodowanym zdrowotnie zdrówka życzę!! końcówka lata to trzeba z niego korzystać a nie chorować.. jak już to w zimie zakopiemy się z lekami w łóżeczkach;)

Bzibzioku witaj po urlopie!:) Jakie dobre winko odkryliście?? i prosimy o jakąś foteczkę żeby nam się tu wakacyjno-urlopowo jeszcze zrobiło:)

Domik ale rośniecie!!:) aż miło popatrzeć:)
a ciekawe jak tam Czarni... ostatnio coś się nie pokazywała chyba...

Witaj Sihaya, naszym zdecydowanym odkryciem są Egri Bikavery, których na Węgrzech jest 1500 odmian, kilka sobie przywieźliśmy, co do foteczki, to chyba nigdy tu zdjeć nie zamieszczałam więc nie wiem jak to się robi:) Mogę coś do FB dorzucić ale w sumie to Twoich też się chyba wakacyjnych zdjęć nie doczekałyśmy, chyba że coś przegapiłam będąc na urlopie.

Dzięki :) No zatestuję jutro a niech Wam będzie, gdyby nie bb to jescze bym się wstrzymała, ale przez Was i ja się niecierpliwie! ;) No chyba że spadnie temp to nie zatestuję.

Margotko może to jesienna deprecha... mi się to zdarza i to nie tylko jesienią...
Asitko kurcze... szkoda, ja jeszcze wczoraj byłam przekonana, że to dzidzia... Ale macie kolejny cykl przed sobą :) Nie łam się. To dopiero dwa cykle z tego co pamiętam
Różniczko Sailorka u nas obeznana w badaniach:) To moje Guru badaniowe i testowe :)
Panno.miogotko przecież to piękny rasowy cień :) gratulki :)
Anade okropne jesteśmy, prawda? Wiem o tym. Sama na logikę czasem wiem, że nie ma się czym rajcować ale jak wszystkie dziewczyny namawiają to się atmosfera jakoś udziela :)

A ja aż się nadziwić nie mogę, że przespałam cały dzień... obudziłam się o 8, zjadłam śniadanie, wzięłąm leki, napisałam do Was i zasnęłam koło 9:30 a obudziłam się o 15:30. Ale czuję się może ciut lepiej:) Do mojego gina tylko sie dodzwonić nie mogę. Pewnie ma pacjentki i nie wiem teraz... dzwonić raz po raz... to takie nachalne ale z drugiej strony co mam robić?

Sailor bardzo chciałabym aby to był wykres ciazowy ale ciaza jest niestety wykluczona:/
co do moich szynszylkow to powoli rosna widac miedzy nimi znaczna roznice moja spajdermenka - samiczka to wredna maupa sie robi ;) molestuje brata i robi z niego trampoline.
jak wroce z pracy to wrzuce wam zdjatka ich ;) zobaczycie moje lobuzy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry