reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotko a my już całkiem całkiem się czujemy, czasem aż mam głupie myśli czy aby nie za dobrze ale szybko je odganiam bo na pewno jest dobrze i maleństwo rośnie nie przyjmuje innej opcji do wiadomości ;) od czasu do czasu sobie rzygnę, cycki bolą ale już tylko przy dotyku, brzuch przestał pobolewać czasem się tylko odezwie i gilgocze mnie co jakiś czas w podbrzuszu-jak na dzidziola jeszcze za wcześnie więc chyba jelita mi takie przyjemne doznana fundują :-D
Agnieszko mój też pilnuje zdrowej diety ale jak napatrzył się i nasłuchał jak wiszę na kibelku to sam pilnuje żeby cola w lodówce była:-D
dostałam od znajomej 3 wielkie reklamówki ciuchów dla małej i od dwóch dni tylko piorę i prasuję nie wiem gdzie ja te ciuchy pomieszczę ale jak je oglądałam to wymiękałam - futra, kożuchy, suknie ja takich nie mam :-D

Anade u Ciebie już 14DPO więc test na bank Ci wyjdzie :) Twój wykres taki piękny jest, nie wiem jak możesz się jeszcze powstrzymywać przed zrobieniem testu :)
Sailor jak Twoja nóżka? Mam nadzieję, że już lepiej :)

no wlaśnie, ja nigdy nie mierzyłam temp i nie wiem jaką długość mam 2 fazy cyklu... może 16 dni i spada w 15? Dziś czuję się kiepsko, jak na okres, brzuch ćmi, nie boli jak wczoraj, ale mdli i gorąco mi i ssie w żołądku - jak przed okresem. Jedynie czego nie mam to pryszczy!! więc tli się iskierka nadziei :)

Anade a dlaczego nie chcesz testu zrobić? jak byś zrobiła to by było jasne czy to @ idzie czy jest dzidzia i przestała byś myśleć . 14 dni po owu to już test wyjdzie

Ostatnia edycja:
oki, jak jutro tempka się utrzyma to robię!!
wyskoczę po pracy do apteki :) jejku dziewczyny nie nakręcajcie tak! Czuję się jakbym już była w ciąży :P

A nawiązując do Czarnooki - hmmm ja też czułam się przez parę dni jakbym miała grypę żołądkową....
tzymam kciuki za Ciebie i za siebie :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry