reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy jest sens wstawiać, bo chwilowo mam tylko aparat w telefonie i na pewno nic nie będzie widać... Z resztą zaraz go wywalę chyba, bo siedzę cały czas i wpatruję się w niego jak głupia :)

Cześć ;) coś mi ostatnio bb zamula szlag mnie trafia i pisać się nie chce wrrrr
Dziewczyny dużo zdrówka, nie dawać się wirusom! Czarnooka a Ty jesteś pewna że u Ciebie to na pewno choróbsko...? bo tak patrzę na ten Twój wykres i gdybam sobie co to za wirusik..;)
anade kciuki zaciśnięte &&&
Noelle może pomyśl nad zwolnieniem bo zamęczać się to też nie jest wyjście :/
domik gratuluję pierwszego tak bliskiego kontaktu z dzidzią!! ja też poczułam córcię ok 16 tygodnia - wcześnie ale ona wariowała całą ciążę, brzuch to tylko falował ale przynajmniej byłam spokojna że wszystko jest ok jak ją tak dobrze czułam :-D
Agnieszko a ja colę popijam żeby wstrzymać wymioty, bardzo mi pomaga i chyba to jedyne co jest dla mnie skuteczne i wolę parę łyków niż wisieć nad kibelkiem:tak: z małą też się sprawdzało, lekarz też pozwolił w niedużych ilościach jeśli pomaga :)
margotko proszę zaaplikować sobie czekoladkę na tą mała depresje i buzia do słońca!
migotka dawaj test :-Dbędziemy oceniać a jak jesteś niecierpliwa to zasuwaj na betę:tak:

reklama
Uff, musiałam zmniejszyć jeszcze. Teraz na zdjęciu to stwierdzam, że nawet bardziej widać, ale może to tak cień pada? :szok:

test1109.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry