reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka mój mąż ma na 10:00 i w na miejscu tzn. w Nowym Tomyślu :-) Strasznie się boje, on też ... wczoraj mówi do mnie a jak się okaże, że jestem bezpłodny to co zrobimy a ja mówię, że adoptujemy taj jak ustaliliśmy wcześniej...masakra jaki stres...

@ przylazła wczoraj wieczorem, czyli żadnych złudzeń wykres już poprawiłam :-(

Isis taki spadek to nie spadek, jestem dobrej myśli :-)

Myniu a jak Ty kochana się czujesz? choć trochę lepiej???? Zdecydowałaś się iść do pracy???

reklama
Chciałam wczoraj kupić test na dziś rano, a mój mąż mi nie pozwolił, powiedział, że będę niepotrzebnie się dołować jak wyjdzie negatywny, a będzie tak naprawdę pozytywnie :) Powiedziałam mu, że jak tempka spadnie to też będę dołować. dziś nic nie spadło :) aczkolwiek prawie całą noc nie spałam, non stop się przebudzałam, przekręcałam z boku na bok, więc nie wiem jak to interpretować... Testować postanowiłam w sobotę, jak temp nie spadnie :) Dół brzucha pobolewał jesczze trochę wieczorem, dziś póki co - nic nie boli... :)

Witajcie pourlopowo:)
BYło niesamowicie, jedynie sobotnie przyjście @ mi trochę humor popsuło ale poszliśmy to zapić winem.
A czy tu się coś wydarzyło, bo niestety nie dam rady nadrobić 100 stron??

witam:* no testujcie dziewczyny bo my z dzidziolkiem kciuki zaciskamy z całych sił!!!

MYNIA jak się czujesz?? biedna:(

wczoraj chyba poczułam bąbla:-D to nie było kopanie ani stukanie tylko jakby cos się mi pod reka przekręcało. poryczałam się:zawstydzona/y: i wiem że to nie były moje wnętrzności bo one inaczej się odzywają:-D

Isis kobieto testuj bo to na pewno fasolka :) ładną tempke masz trzymam kciuki tak samo Anade :)

A u mnie już trochę lepiej dzisiaj juz na razie mnie nie mdli ale na jedzenie dalej patrzeć nie mogę

Domi szybciutko poczułaś malucha ja pierwszy raz poczułam małą w 19tc tzn pierwsze kopniaki

domik to napewno wspaniałe uczucie ;)

Asita trzymam kciuki w takim razie a niewiesz moze po jakim czasie jest wynik? bede Cie wspierac tego 24 ;)
Anade i Isis ja cos czuje ze u was to fasolki jak nic :)
Agnieszko wspołczuje . ja przy swoich problemach zołądkowych teraz to tez na jedzenie patrzec nie moge.

reklama
Cześć kochane:) Ja póki co gorzej... ale nie tragicznie. Zostałam w domku. Niech się dzieje co chcę...
Isis 36,98 to nadal wysoka temperatura, bardzo wysoka.
Anade niedobry mąż:) Kupuj test i się go nie słuchaj:)
Czarnooczko widzę, że i u Ciebie temperaturka rośnie i rośnie i to bardzo ładnie... jest nadzieja:)
Asitko a u Ciebie się rozkręciło wczoraj? Czy nadal tylko plamienie? Nie zmierzyłaś dziś tempki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry