reklama

Staranka od stycznia 2012.

następne USG mam 19 września, a serduszko usłyszałam jak byłam z tymi plamieniami u lekarza to też miała usg robione :)
no i dzidzia wtedy miała 1,49cm a serduszko wali jak dzwon
już nie mogę się doczekać

reklama
musi być dobrze innej opcji w ogóle do siebie nie dopuszczam, musi być :-)

w końcu znalazłam dla siebie ciążówki, bo w normalnych spodniach guzika nie dopnę :))

idę się położyć bo chyba za szybko się cieszyłam że rzyganko przeszło

Ostatnia edycja:
Domikcw śliczny brzuszek, pogłaskałam sobie ;-)

Asitka no dziwna sprawa z tym plamieniem hmmmm

Kinga ale ja testowałam dziś, jak do jutra @ nie przylezie to poczekam ze 2-3 dni i zrobię albo na betę pójdę ;-)

Ja dziś jestem nie do życia, upał u mnie straszny był, w pracy to myślałam, że zasnę na stojąco :shocked2:

U mnie te podobno ciepło a ja cały dzień w bluzie... wróciłam od lekarza. Dostałam zwolnienie do piątku i teraz sama nie wiem czy z niego skorzystać czy nie... Do rana mam czas żeby zdecydować. powiedziała, że może jakaś wirusówka i, o ironio, zapytała czy w ciąży nie jestem skoro tak wymiotuję...
nie fajnie się dziś czuję... jakaś czerwień na liście poprawiła by mi humor, żadna się nie zlituje? :-);-):-D

reklama
Domikcw śliczny brzuchol :tak: też kce taki :-D
U mnie @ chyba się rozkręca :-( okaże się jutro rano :-(
Dzisiaj mój mąż oznajmił, że nie dał mu urlopu na 18 września na badanie :wściekła/y: więc zadzwonił i przesunął na 24 września, czyli jeszcze dwa tygodnie do jego badania...:wściekła/y: jak teraz dostanę @ to mogą akurat mi się zacząć dni płodne a tu serduszkować się nie można buuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry