reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czytałam gdzieś, że zagneiżdżenie następuje od 4 dnia po ... owulacji albo zapłodnieniu... nie pamietam dokładnie :P

w okolicy 4 dpo tempka spada na skutek wyrzutu estrogenów :tak:

Jeśli tempka zacznie w pewnym momencie spadać to nie przekreśli to ciąży gdyż progesteron w połowie FL zaczyna już spadać a tempka często się obniża, dopiero po zagnieżdżeniu ciałko żółte zaczyna produkować duże ilości progesteronu a więc na wykresie tempka znów rośnie i pojawia się często drugi skok.

Hej Dziewczynki :-)

@ dalej nie ma... :| na środę umówiłam się do lekarza na 13.30... akurat będę we wrocławiu i będę po egzaminie. pewnie zaleci wywołanie @ duphastonem. I bardzo dobrze, nie wiem ile można czekać. całą noc nie spałam... zasnęłam około 7-o 7.50 musiałam wstać pozamykać okna, bo śmieciarka przyjechała i jak zasnęłam to sie obudziłam o 12.04... :-) tak mnie brzuch w nocy bolał, że się wierciłam cały czas i sobie miejsca nie mogłam znaleźć. taki dziwny ból jakby od macicy...

Trzymam kciuki za testujące dziewczyny jutro ;-) &&&&

reklama
Agacynda trzymam kciuki by bylo wszystko ok Kochana:*
a ja dzisiaj sie parszywie czuje strasznie boli mnie żołądek jestem na samej wodzie bo nawet nie moge nic przełknąć ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry