reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dziwna sprawa u mnie w sobotę myślałam, że @ przyszła a tu tylko delikatne plamienie (kilka kropel), wczoraj i dziś tak samo.... ale wczoraj jak mierzyłam tempkę to spadła... już sama nie wiem.... raczej to fasolki nie oznacza co??? bo wzięłam wczoraj i dziś ibuprom i teraz się boję, że jak fasolka to może zaszkodzić, ale nie możliwe żeby była fasolka... żałuję że rano temperatury nie zmierzyłam....

reklama
czesc dziewczyny- ja dzis od rana sie germanizuje- leb mi peka do kwadratu....a jeszcze mnie dzis czeka jazda bez trzymanki do konca dnia:( chwilowo nie mam czasu nawet Was doczytac co tam sie u Was powydazalo....ale nadroobie- clay weeknd i dzis dzien...ale nie teraz teraz to ja musze odsapnac- bo dopiero weszlam i z loskotem padlam na kanape i zamulam :(

Dziwne, dziwne Asita, zmierz jutro temperaturę na wszelki wypadek. Jakby się nie rozkręciło to może coś być... :) Tym bardziej, że ta temperatura poniżej podstawowej nie spadła więc nie jest jeszcze pozamiatane :)
Ja za 15 minut uciekam do lekarza. I już sama nie wiem co robić. czuję się źle ale czy na tyle, żeby brać L4... a jak nie wezmę to czy to mi przejdzie czy się pogorszy... ja nie mam takiego dylematu tylko przy zapaleniu płuc, inaczej zawsze mi ciężko ocenić co robić...

U mnie dzisiaj piękna pogoda, słonko tak jeszcze grzeje. Zaraz koniec pracy i po Olisia i do rodziców na kawkę. Jutro ma być 28 stopni.
Agacynda trzymam kciuki żeby wszystko oki było a nawet jeszcze lepiej...może jakaś niespodzianka jak u Agusi podwójna ;)...anade Ciebie też to się tyczy...oby było więcej czerwieni :-):-):-).

Sailorku idź może do lekarza z tą nogą...
Myniu ja tam bym brała L4, męczysz się tylko bidulko w tej pracy a tak odpoczniesz w domu, nabierzesz sił :)
Domik dzięki za zdjęcie brzusia, już głaskam:-D
Asita jak Ci się jeszcze okres nie rozkręcił to dziwne, zmierz jutro temperaturkę to się wyjaśni :)

Dziewczyny moje drogie byłam u lek. złamana nie jest nie prześwietlaliśmy bo lek powiedział,że nie chce mieć fasolki na sumieniu jakby jakimś cudem się okazało,że jest :-D troszkę kostka spuchnięta ale jutro muszę być w pracy. Będę siedzieć na stołeczku :tak: ale muszę iść.

Asista ja też miałam plamienia w dniu spodziewanej @ :-)

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj paskudnie czułam masakra ale już na szczęście lepiej, gotowałam kalafiorową i co się zbliżałam do garka to leciałam do wc masakra, mogę jeść tylko chlebek z czekoladą na nic więcej patrzeć nie mogę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry