reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Oj Asitko neidobrze... a może jednak się @ nie rozkręci. To niesprawiedliwe...
Agnieszko, Sailorko u mnie to niemożliwe przecież... na prawdę... jakiś wirus po prostu mnie dopadł.
Jutro dzwonię do mojego Adasia po wynik cytologii, mam nadzieję, że ok będzie. Trochę się boję

Sailor wiem:) tak tylko wiesz... zawsze jakaś głupia myśl przemyka tym bardziej,że ja miałam kiedyś poważne problemy ginekologiczne. A numer mają:) Już kiedyś pisałam o moim ginekologu:) On ma mój numer zapisany w komórce jako "Anka słońce moje" :) chociaż to lekarz z NFZ nie prywatny:) i numer swojego syna mi wciskał, żebym się z nim umówiła:)

Myniu to fajnego masz tego gina :-D A jak się czujesz?

U mnie @ nadal brak ale brzuch dalej pobolewa raz mniej raz więcej i bądź tu człowieku mądry :confused: Ale coś czuję, że jutro jednak nadejdzie, zobaczę jak z tempką rano ...

Dobranoc dziewczynki do jutra idę spać, bo padam ;-)

Isis śpij spokojnie i hoduj wysoką temperaturkę :)
Ja póki co czuję się gorzej, no ale dopiero zaczełam brac leki... oby tylko znowu mi się coś nie rozregulowało jeszcze bardziej przez chorobę.

Hello Dziewczynki :) Ja niedawno wróciłam od teściów :) Mężulek się myje a później ja idę... I być może będą przytulanki :D W tym miesiącu będę wykorzystywać każdą okazję na serduszkowanie :D Od jutra mierze temperaturę, bo @ się skończyła :D To Dobranoc :*

Hej kochane!!
Jak widzicie chora pora-ide dzisiaj do pracy. Humoru od rana nie mam. Bo mi sie najzwyczajniej w swiecie nie chce do pracy isc:/ Wrr....Obym chociaz miaa dobry dzien jesi chodzi o doegiwosci. Bo jak mnie rozlozy to po co ja w tej robocie wogole??
Nadrobie pewnego pieknego dnia,gdy troche wolnego bede miec.
Teraz abo praca,praca,praca....albo ja ledwo zyjaca:baffled:
Trzymam kciuki jesli ktoras dzisiaj testuje!! Za reszte trzymam co by owocny dzien dzisiaj byl.

Zmykam:* trzymajcie sie!

Witajcie kochane:*
niewiem co sie dzieje z moim zoladkiem nic nie moge wogole zjesc na sama mysl o jedzeniu mnie mdli. ;( od wczoraj jestem na coca coli bo to jedymy sposob na moje dolegliwosci zoladkowe.

Asita to masz taki sam termin badania nasienia co my z mezem :D my jedziemy na 18:30 do Warszawy na badanie . A Wy gdzie te badanie robicie?

Myniu widze ze i Ciebie rozlozylo. :/ cos za czesto my chorujemy masakra.

reklama
Hej Dziewczynki ;-)

Czarnooka współczuję, przypadłości zołądkowe są niefajne ...

Myniu jak dziś samopoczucie???

U mnie tempka rano 36.98 - więc pewnie @ dziś przylezie :-( Wczoraj wieczorem tak strasznie bolał mnie prawy jajnik, że składałam się w pół :szok: Dziś nadal boli, nie wiem jak mam to interpretować, bo nigdy od momentu owu do momentu @ nie bolało mnie podbrzusze cały czas, a w tym cyklu to jakaś paranoja, nie dość, że w czasie owu mnie napierdzielało i to bardzo, bardzo tak, że ledwo co chodziłam przez 3 dni, to do tej pory przez cały czas coś pobolewa :confused: W każdym razie nastawiam się dziś na przyjęcie gościa - takie mam jakieś przeczucie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry