reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hejka :)

Isis taki spadek to nie spadek :) Głowa do góry :)
Anade u Ciebie coś ewidentnie jest na rzeczy :)
Myniu i dobrze, że zostałaś w domu! Kuruj się tam bidulko :)
Asita szkoda, że @ się rozkręciła
Bzibziok witaj po urlopie :)
Czarnooka współczuję dolegliwości żołądkowych... Trzymaj się tam jakoś :)

U mnie to ja nie wiem co się dzieje z tą temperaturą w tym cyklu... Śluzu płodnego też brak, a w sumie za 2 dni powinna być owulacja... Martwię się, że nic z tego nie będzie... Mam jeszcze jakąś depresję chyba, bo nic mi się nie chce, muszę się zmuszać żeby rano wstać i iść do pracy, na nic nie mam ochoty ani siły, tylko bym w łóżku leżała albo spała...

Czarnooka wydaje mi się ,że wyniki są w tym samym dniu bo oni od razu muszą badać tą spermę, ale w sumie to pewna nie jestem :no: Ja też trzymam kciuki za Wasze badanie :tak:

Myniu temperatury nie mierzyłam bo to bez sensu bo @ się rozkręciła, więc fasolki nie ma :wściekła/y:

Asita a ja miałam taką nadzieję, że może jednak...
Mynia dobrze, że zostałaś w domu, bo bez sensu się tak męczyć w pracy
Anade i Isis ja też myślę że u Was ktoś już mieszka!
czarnooka piękna ta Twoja temp.!
Bzibzok zazdroszczę Wam tego urlopu...
Margotka mi też w ogóle się nic nie chce....
Sailor jak tam noga?

U nie kiepsko...zastanawiam się czy nie powinnam się zawiesić na liście, bo co to za staranka będą...ach szkoda gadać...
W przyszłym tygodniu idę na badania do gina czy wszystko nadal dobrze działa...no i znów TSH będę robić, w sumie zastanawiam się jakie jeszcze badania zrobić...macie jakieś pomysły?

Czarnooka, mi też coca cola zawsze pomaga na dolegliwości żołądkowe, mam nadzieję że szybko Ci miną.

Isis, to wciąż wysoka temp. :) Ja też myślę, że to może być fasolka :)

Anade testuj! :)

A Ty Myniu zdrowiej nam tu :)

Ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test. I wyszedł nie "cień cienia", tylko raczej "cień cienia cienia"... Oczywiście od razu zawołam Męża i on też to widzi. Nie wiem czy to fabrycznie w teście jest, bo miesiąc temu robłam tej samej firmy i nic takiego nie było... Mierzyłam też temp. rano i równo 37, ale nie mogę nic wnioskować, bo przecież w tym cyklu odpuściłam z mierzeniem... Ech, @ za 2 dni, jak nie przyjdzie to zatestuję znowu.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry