reklama

Staranka od stycznia 2012.

O kurczę toxoplazmozę to kojarzę, ale to drugie to pierwszy raz słyszę...jeśli dobrze rozumiem to jak się je ma to jest ryzyko poronienia?
Dobrze wiedzieć! Obym nie musiała ich sprawdzać, no ale ja muszę najpierw w ogóle zajść w ciążę...
ale jak to powiedział do mnie lekarz, który robił HSG najpierw trzeba zajść w ciążę, a potem ją donosić...ach czemu to nie jest proste...:-(

reklama
Sailor jak noga? Lepiej? mam nadzieję, że tak:tak: i w sumie to nie pamiętam czy zaczęłaś używać mikroskopu;-) ja polecam, bo mi nie wychodziły testy owu, a to przynajmniej tańsze jest:-D

Hej dziewczyny !

Witaj Geladriela:-)
Sailor, dobrze że noga już mniej dokucza, siniak zniknie niebawem przechodząc kolorami tęczy :-D
Myniu, kuruj się czym tylko możesz - najważniejsze że troszkę przechodzi!

Anade - strasznie Cię podziwiam za wytrzymałość w nietestowaniu - dzielna jesteś bardzo !

Ja na kolację szykuje pizzę, a jak u Was ?

Galadriela witaj!

Myniu to jest był drugi cykl jak zaczęliśmy się intensywnie starać, czyli teraz zaczynam 3. też się zastanawiam nad kupnem tego żelu, ale kupie go na następny cykl bo chcę poczekać za wynikami męża... strasznie się boje, on chyba jeszcze bardziej, ale damy rade....musimy....

Ja uciekam bo dziś kolejny dzień bolącej głowy nie do wytrzymania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sailor to super, że noga boli mniej :-)

Owocnych staranek życzę :tak:

Dziewczynki przylazła do mnie @ więc nie ma fasolki :-( Smutno mi strasznie ...

Mam pytanko, w którym dniu cyklu robi się badanie na prolaktynę? Od ktorego dnia cyklu bierze sie luteinę?

Ostatnia edycja:
Domik @ nie przylazla wiec nawet nie ma sie co rozkrecac. Jutro mam gina na 13.30... I egzamin na 9. Yhh mam taki stres... Musze sie ze swoja zmora zmierzyc ktora mi moje studia o 2 lata przedluzyla. Ale watpie ze zdam i to jest najgorsze. Nie jestem przygotowana...

Bzibzioku zdjęcia przedwczoraj bodaj wstawiałam;) ale zerknę na fb u Ciebie jeśli masz tam jakieś:)

Witaj Galadriela:)

Isis:( tak mi przykro.. nawet nie masz pojęcia... tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki - z resztą pisałam Ci wczoraj to wiesz dobrze. Ściskam Cię mocni i oby następny cykl był nasz:)
Co do prolaktyny to ja kiedyś robiłam bez zastanawiania się nad dniem;) ale ostatnio wyczytałam, że powinno się robić w drugiej połowie cyklu na czczo (informację znalazłam na stronie laboratorium w ośrodku leczenia niepłodności).

reklama
Sihaya dziękuję Kochana ;-) Następny cykl będzie nasz na pewno !!!!!!!!! :-) Dziwią mnie tylko te moje wszystkie objawy, które miałam :confused: Wyczytałam, że prolaktynę robi się albo na początku albo pod koniec cylku, ja idę jutro albo pojutrze na badanka Tsh, anty TPO, prolaktynę, Fsh i Lh czy coś jeszcze radzicie zrobić???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry