• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis oni tam chyba domyślnie ustawiają 30 dni, jakbyś miała krótszy cykl to po prostyu jak wstawisz nową @ to wykres się skróci, jak będziesz miała dłuższy cykl to wykres się wydłuży tak jak moje poprzednie te rozregulowane. A spójrz na moje pierwsze wykresy tam jak zaznaczałam następną @ to wykres skracał się do 28 lub 29 dni.
Tylko nie wiem czy dobrze Cie rozumiem bo piszesz o 11 września u mnie a u mnie się kończy na 15.

No na górze wykresu przy imieniu masz daty: 17.08.12-11.09.12 oto mi chodzi ;-) Dobra Mynia już kumam :-DAle ja tępa jestem, z każdym dniem wpisywana jest kolejna data dnia - matko ja dziś nie myślę normalnie - już wsio wiem ;-)

Aaaaaaaaaaaaaaaa no widzisz:) ja nawet nie zwróciłam na to wczesniej uwagi:) Tam pokazuje się od pierwszego dnia do dnia ostatniego albo do dnia dzisiejszego. Dlatego Ty masz od dziś do dziś, bo masz dopiero pierwszy dzień a ja mam od pierwszego dnia do dziś też. o automatycznie sie pokazuje, ogólnie na enpr.pl nie ustawia się ani długości cyklu ani ostatniego dnia bo to potem w praktyce wychodzi. po prostu mierz codziennie temp. i zaznaczaj a to samo będzie się zmieniać, a jak będziesz potrzebować pomocy w interpretacji to oczywiście pomożemy:)

hej dziewczynki :*

niewiem ktora to chciala dokladnie dni robienia hormonow ale prosze:

- prolaktyna - w ktorykolwiek dzien cyklu na czczo.
- FSH i LH- 3- 5dzien cyklu
-Estradiol- 12-14 dzien cyklu
- Progesteron - 21 dzien cyklu

Agacynda
trzymam kciuki za egzamin ;)
Isis tak mi przykro ze ta glupia @ przylazla ;(
Sihaya szkoda ze tempka spada ;(

czuje sie nadal fatalnie. wczoraj dziewczynki wrocilam pozno do domku i nie mialam jak wrzucic fotek moich szynszylkow ale dzisiaj wieczorkiem to nadrobie ;)
buziaczki bede sie odzywac w pracy :D

Agacynda, kciuki zaciśnięte:)
Czarnooczko, widzę temperatura nadal ładna, trzymam kciuki. Nie chcę Cię nakręcać bo po ostatnich wydarzeniach obiecałam sobie nie robić tego więcej, chyba, że wysoka temperatura którejś z Was będzie utrzymywać się dłużej niż 16 dni:)

Mynia ja sie nawet nie nakrecam bo u mnie ciaza wykluczona. ;)
a temperatura niewiem skad taka jak nei trzeba to sie ladnie maluje a jak trzeba to gory i doliny.

kochane anty TPO robi sie na koncu . Czy jak zrobicie TSH i wyjdzie wam zle to dopiero wtedy FT3 i 4 a jak dalej zle to anty TPO dopiero. nie ma sensu wydawac kaski bo to kosztuje troszke cos chyba 30 - 40 zl.

reklama
Isis strasznie mi przykro, że wredna @ przylazła :-(
Myniu oczywiście, że czekamy na Ciebie bo wrzesień będzie nasz i wszystkie zafasolkujemy :tak::tak::tak::tak: i zmienimy forum ze staramy się na zaciążone :-D:-D:-D

Agacynda kciuki zaciśnięte i przesyłam kopniaka w du*e na szczęście ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry