reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis oni tam chyba domyślnie ustawiają 30 dni, jakbyś miała krótszy cykl to po prostyu jak wstawisz nową @ to wykres się skróci, jak będziesz miała dłuższy cykl to wykres się wydłuży tak jak moje poprzednie te rozregulowane. A spójrz na moje pierwsze wykresy tam jak zaznaczałam następną @ to wykres skracał się do 28 lub 29 dni.
Tylko nie wiem czy dobrze Cie rozumiem bo piszesz o 11 września u mnie a u mnie się kończy na 15.

No na górze wykresu przy imieniu masz daty: 17.08.12-11.09.12 oto mi chodzi ;-) Dobra Mynia już kumam :-DAle ja tępa jestem, z każdym dniem wpisywana jest kolejna data dnia - matko ja dziś nie myślę normalnie - już wsio wiem ;-)

Aaaaaaaaaaaaaaaa no widzisz:) ja nawet nie zwróciłam na to wczesniej uwagi:) Tam pokazuje się od pierwszego dnia do dnia ostatniego albo do dnia dzisiejszego. Dlatego Ty masz od dziś do dziś, bo masz dopiero pierwszy dzień a ja mam od pierwszego dnia do dziś też. o automatycznie sie pokazuje, ogólnie na enpr.pl nie ustawia się ani długości cyklu ani ostatniego dnia bo to potem w praktyce wychodzi. po prostu mierz codziennie temp. i zaznaczaj a to samo będzie się zmieniać, a jak będziesz potrzebować pomocy w interpretacji to oczywiście pomożemy:)

hej dziewczynki :*

niewiem ktora to chciala dokladnie dni robienia hormonow ale prosze:

- prolaktyna - w ktorykolwiek dzien cyklu na czczo.
- FSH i LH- 3- 5dzien cyklu
-Estradiol- 12-14 dzien cyklu
- Progesteron - 21 dzien cyklu

Agacynda
trzymam kciuki za egzamin ;)
Isis tak mi przykro ze ta glupia @ przylazla ;(
Sihaya szkoda ze tempka spada ;(

czuje sie nadal fatalnie. wczoraj dziewczynki wrocilam pozno do domku i nie mialam jak wrzucic fotek moich szynszylkow ale dzisiaj wieczorkiem to nadrobie ;)
buziaczki bede sie odzywac w pracy :D

Agacynda, kciuki zaciśnięte:)
Czarnooczko, widzę temperatura nadal ładna, trzymam kciuki. Nie chcę Cię nakręcać bo po ostatnich wydarzeniach obiecałam sobie nie robić tego więcej, chyba, że wysoka temperatura którejś z Was będzie utrzymywać się dłużej niż 16 dni:)

Mynia ja sie nawet nie nakrecam bo u mnie ciaza wykluczona. ;)
a temperatura niewiem skad taka jak nei trzeba to sie ladnie maluje a jak trzeba to gory i doliny.

kochane anty TPO robi sie na koncu . Czy jak zrobicie TSH i wyjdzie wam zle to dopiero wtedy FT3 i 4 a jak dalej zle to anty TPO dopiero. nie ma sensu wydawac kaski bo to kosztuje troszke cos chyba 30 - 40 zl.

reklama
Isis strasznie mi przykro, że wredna @ przylazła :-(
Myniu oczywiście, że czekamy na Ciebie bo wrzesień będzie nasz i wszystkie zafasolkujemy :tak::tak::tak::tak: i zmienimy forum ze staramy się na zaciążone :-D:-D:-D

Agacynda kciuki zaciśnięte i przesyłam kopniaka w du*e na szczęście ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry