reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale dzisiaj naskrobane nadrabiam i nadrabiam :-)
Zacznę może od MYNI :-)
Kochana 100 lat a nawet i więcej. Szybkiego powrotu S. i oczywiści fasolki a nawet dwóch a co...jak się bawić to się bawić ;-) Ludzie mówią,że życie zaczyna się po 30 :-)
galeria_we_dwoje_30.jpg

Anade gratuluję fasolinki niech się mocno trzyma i8 zdrowo rośnie a ty z nią :-D

Zepsuł mi się laptop wczoraj :sorry: tak,że Kinguś temp będę dopisywać po pracy dopiero bo z komórki jakoś się nie da na enpr.pl

Sihayo przykro mi,że przylazła ta wredota @ myślałam,że skoro cykl był wakacyjny to może się uda :tak:

reklama
muszę przyznać Myniu, że plan fantastyczny:) bardzo mi się spodobał hehe
nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci szybkiej realizacji:)

Sailor, cykl niby wakacyjny ale @ pojechała ze mną na wczasy, a dni płodne były jak już wróciliśmy do codzienności... takie życie;)

ehh... masakra jak mnie lędźwie bolą od tej wredoty:/ chyba muszę się położyć....

Myniu Kochana Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!

zdjecie_big.jpg
Oby niedługo były II krechy tak czerwone jak te róże :-)

30-stka fajny wiek, ja robiłam mega imprezkę wtedy i bawiłam się super, znajomi wszyscy dopisali i dostałam mega fajny prezent - profesjonalną sesję zdjęciową (mam pamiątkę na całe życie) ;-)

Sihaya witaj w klubie, ja dziś też na przeciwbólowych przez tą wredną @ :wściekła/y:

Myniu sto lat i spełnienia marzeń!! mnóstwo miłości i pogody ducha! :*
Na moim żelu nic nie ma że może zaszkodzić ale to dobrze bo żyłam w błogiej nieświadomości i się tym nie przejmowałam ;) tak to pewnie bym sie niepotrzebnie schizowała hehe jest tylko info żeby do oczu nie stosować ale na szczęście takiej dewiacji nie mam...jeszcze:szok::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry