Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I masz je tak wszystkie naraz używać??? A Twój tato to aż taki srogi jest??? Trzymaj się Kochana - przesyłam buziaki ...Ojej Agacynda ile złych nowin na raz!!Ale pamiętaj, że po takim dniu jak ten może być już tylko lepiej. A mogę zapytać z czego to taki wredny egzamin??ja też miałam taką swoją zmorę na studiach...rachunkowość...oj źle to wspominam ile mnie to stresu kosztowało.
Tak że trzymaj się i nie załamuj!!
Ło matko Agacynda strasznie mi przykro i z jednego i z drugiego powodu tylko nie wiem z którego bardziej :-( Wiem jak to jest jak kujesz całymi dniami, a potem porażka na całej linii ale nie załamuj się, jesteś młoda, zmienisz uczelnie i kierunek i dasz radę, będzie dobrze ;-) A co do tej torbieli to wyleczysz lekami, ja miałam gorzej, bo miałam endometriozę i miałam operację. Strasznie dużo dał ci tych leków na drożdżycęI masz je tak wszystkie naraz używać??? A Twój tato to aż taki srogi jest??? Trzymaj się Kochana - przesyłam buziaki ...
Ps. a ja sobie właśnie zrobiłam na kolacje chleb pieczony na patelni na masełku, do tego żółty roztopiony serek i pomidorek - mniammmmmmmmmmm (babcia mi zawsze takie a'la zapiekanki robiła - smak dzieciństwa) :-)