reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko no to dzięki wielkie za wyjaśnienie :) No muszę sobie sprawić taki z dwoma miejscami. Już zaraz poprawię na wykresie... :zawstydzona/y: Wstyd... ech idę spać bo trzeba rano wstać. Dobrej nocki. Papa :) A co z ta kreską na teście?

reklama
Czarnooka zobaczysz że niedługo się uda ;) trzymam mocno kciuki

A mnie rzuch pobolewa od wczoraj , właściwie to jest takie ciągnięcie na szczęście jutro idę do lekarza to się go zapytam
Zafasolkowane dziewczyny czy wy też odczuwacie takie ciągniecie ?

Witam dziewczynki z rana :-) u mnie słoneczko więc znowu rowerkiem do pracy przyjechałam :-)
Sailor 3mam kciuki za wyniki na pewno będzie wszystko OK :tak::tak::tak:
Za pozostałe dziewczyny, których mężowie robią badanie też 3mam kciuki, aby wyniki były super :tak::tak::tak:
Czarnooka tulę z powodu @,tak sobie myślę, że jak brakuje Ci sił to odpuść a dzidzi na pewno się pojawi,:tak: bo przecież tak jest zawsze jak odpuszczamy, nie ma co na silę się zmuszać,:tak: ja niby sobie mówię, że odpuszczam, a jednak nie odpuszczam, sama siebie chce oszukać, ale nie idzie :no::no::no:
Wczoraj byliśmy u bratanka mojego męża ma 1 rok i 8 m-cy i nauczy się mówić Asia :-D:-D:-D od 2 m-cy próbuje go na mówić żeby mówił ciocia i nic, wuja mówi a ciocia nie, ale jak odwiedził mnie w piątek ze swoją mamą i później jego babcia się pytała gdzie był to on na to "u Asi" :-):-):-) normalnie słodziak jest :-D:-D:-D

Cześć dziewuszki :-)

U mnie też słoneczko i ciepełko :-) Aż miło ...

Czarnooka tulam mocno, wiem, że czasem dół przychodzi ale głowa do góry, nie możesz się poddawać, będziemy Cię tu mocno wszystkie wspierać!!!!! ;-)

Ja dziś do pracy na 10.00 mam, od 20 min budzę moje dziecko, które totalnie mnie olewa i śpi dalej (do szkoły na 12.00 ma) :-D

reklama
Agnieszko widzisz jak ten czas przeleciał nie długo zaczniesz już 11 tc :tak::tak::tak: i tak do porodu :-D
Myniu tulę kochana z powodu dolegliwości :tak:

Co do adopcji to ja tez mam problem bo mój mąż nie ma umowy tylko robi na czarno, co miesiąc obiecuje, że da mu umowę i oczywiście miesiąc mija i dupa :wściekła/y: i pewnie w tym roku go nie zarejestruje bo nie długo zima, mrozy (mój mąż wylewa posadzki, a więc jak jest mróz pon. -5C to już nie wylewają) i na zimę to on zwalnia ludzi bo nie ma pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie znowu będzie jeździł do Wrocławia (w zeszłym roku też jeździł) i przez cały tydzień nie będę go widzieć :angry: i ze starań też będą nici bo teraz nie możemy trafić a co dopiero 2 razy w tygodniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry