Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak, jest na mega dawce różnych różności, normalnie dwie garści tabletek dziennie. Częściowo autorska mieszanka, wzbogacona lekami od androloga na receptę.końcem października ma kontrolę i kolejną wizytę u androloga.
Następnym krokiem będzie wizyta w klinice niepłodności.
Ja tak z Wami z przywiązania bardziej piszę niż jako starankowa, bo moje starania ostatnio to tylko dla przyjemności
Anke kurde jak to? Masakra jakaś... Przykro mi Bzibziok to po takiej dawce specyfików to nie ma bata, żołnierzyki muszą być wzmocnione Trzymam kciuki żeby tak było
Dzięki Margotko, na to liczę, chociaż za bardzo się nie nastawiam, bo lekarze raczej są bezradni i nie mają sprawdzonych metod na polepszenie z kobietami jest łatwiej z naprawą jak się zna przyczynę a z facetami odwrotnie, łątwo znaleźć przyczynę a trudno wyleczyć.
I nigdy nie ma gwarancji czy się uda.