reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czyli jak dziś miałam 36.56 to skok będzie jak np. jutro będę mieć 36.76 tak? ;-)

Agnieszka współczuję dolegliwości ale jeszcze troszkę i będzie dobrze :-)

reklama
Isis ja biorę luteine bo od kwietnia strasznie rozregulowały mi się cykle, popatrz sobie na moje poprzednie. Kiedyś miałam regularne a od kwietniowej choroby... dupa :) No ale już poprzedni był znowu ładny :) Ale luteine możesz też brać jeśli masz np za niska prolaktynę, po poronieniu też dziewczyny biorą luteinkę na wszelki wypadek... Luteinka ogólnie fajna jest:) Tylko jakby Ci przepisywał podjęzykową a nie robiłoby Ci dużej różnicy finansowo to chciej jednak tą dopochwową, bo w smaku jest obrzydliwa... przynajmniej dla mnie... ja nie mogę jej zdzierżyć :)
A co do skoku to jakbyś miała jutro 36,77 to będzie to skok:) Bo temp musi być wyższa o minimum 0,2 stopnia od najwyższej z 6 ostatnich, a Ty wczoraj miałaś 36,57 :) Nie martw się:) My Ci powiemy kiedy skoczysz :)a za miesiąc już sama będziesz wiedziała o co chodzi :)

Isis mi też się nie chce :) Ale na szczęście jakoś szybko mi ten czas leci dzisiaj. Jeszcze nie wymyśliłam co na obiad zrobić...
A owulka pewnie się zbliża dlatego Cię kłuje jajnik, daj znać jak po monitoringu :) Trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
a więc dostałam podwyżkę niecałe 100zł brutto masakra, co ja zrobię z taka kasą???? :rofl2:
ja uciekam, bo za 25 min do domku, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-):-):-)

A mi się wlecze okrutnie...
Pomimo tego że mam masę roboty. Jutro mnie czeka maraton po klientach więc muszę się przygotować.
Mnie w tym miesiącu właściwie jajnik kłuje od końca @ już mnie to wnerwia. Między innymi przez to przegapiłam w tym miesiącu owulację, jeżeli w ogóle była.
Owulacja mnie w konia zrobiła, kiedyś mi temp skakała dopiero koło 16-17 dnia, a teraz już 12 dnia, a jajniki mnie kłuły już od okresu. No i z tego wszystkiego nie było właściwie staranek wtedy kiedy powinny być, bo chcieliśmy wyczekać do odpowiedniego momentu. I tak wyczekaliśmy, że przeczekaliśmy:-DTak sie w tym miesiącu porobiło.

Uuu Asita to zaszaleć możesz normalnie z taką kasą :)
Bzibziok a może właśnie w tym cyklu się uda, bo nie wiesz kiedy miałaś owulkę więc staranka były bez spinania się i może akurat trafiliście w dobry moment :)
A czy ktoś wie co z Sihaya i Die_Perle? No i gdzie jest Anke z tym testem??????

reklama
No właśnie gdzie jest Sihaya, patrzyłam że kalendarz mniej więcej wypełnia, a u nas się nie pokazuje.
Margotko, u nas szanse i tak są póki co bliskie zeru, jak nie zero. Więc nie będę się łudzić, zobaczymy co drugie badanie męża pokaże. Więc biorąc pod uwagę że z parametrami u nas jest fatalnie, a jeszcze nie trafiliśmy w czasie to ja nie mam złudzeń.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry