• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czyli jak dziś miałam 36.56 to skok będzie jak np. jutro będę mieć 36.76 tak? ;-)

Agnieszka współczuję dolegliwości ale jeszcze troszkę i będzie dobrze :-)

reklama
Isis ja biorę luteine bo od kwietnia strasznie rozregulowały mi się cykle, popatrz sobie na moje poprzednie. Kiedyś miałam regularne a od kwietniowej choroby... dupa :) No ale już poprzedni był znowu ładny :) Ale luteine możesz też brać jeśli masz np za niska prolaktynę, po poronieniu też dziewczyny biorą luteinkę na wszelki wypadek... Luteinka ogólnie fajna jest:) Tylko jakby Ci przepisywał podjęzykową a nie robiłoby Ci dużej różnicy finansowo to chciej jednak tą dopochwową, bo w smaku jest obrzydliwa... przynajmniej dla mnie... ja nie mogę jej zdzierżyć :)
A co do skoku to jakbyś miała jutro 36,77 to będzie to skok:) Bo temp musi być wyższa o minimum 0,2 stopnia od najwyższej z 6 ostatnich, a Ty wczoraj miałaś 36,57 :) Nie martw się:) My Ci powiemy kiedy skoczysz :)a za miesiąc już sama będziesz wiedziała o co chodzi :)

Isis mi też się nie chce :) Ale na szczęście jakoś szybko mi ten czas leci dzisiaj. Jeszcze nie wymyśliłam co na obiad zrobić...
A owulka pewnie się zbliża dlatego Cię kłuje jajnik, daj znać jak po monitoringu :) Trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
a więc dostałam podwyżkę niecałe 100zł brutto masakra, co ja zrobię z taka kasą???? :rofl2:
ja uciekam, bo za 25 min do domku, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-):-):-)

A mi się wlecze okrutnie...
Pomimo tego że mam masę roboty. Jutro mnie czeka maraton po klientach więc muszę się przygotować.
Mnie w tym miesiącu właściwie jajnik kłuje od końca @ już mnie to wnerwia. Między innymi przez to przegapiłam w tym miesiącu owulację, jeżeli w ogóle była.
Owulacja mnie w konia zrobiła, kiedyś mi temp skakała dopiero koło 16-17 dnia, a teraz już 12 dnia, a jajniki mnie kłuły już od okresu. No i z tego wszystkiego nie było właściwie staranek wtedy kiedy powinny być, bo chcieliśmy wyczekać do odpowiedniego momentu. I tak wyczekaliśmy, że przeczekaliśmy:-DTak sie w tym miesiącu porobiło.

Uuu Asita to zaszaleć możesz normalnie z taką kasą :)
Bzibziok a może właśnie w tym cyklu się uda, bo nie wiesz kiedy miałaś owulkę więc staranka były bez spinania się i może akurat trafiliście w dobry moment :)
A czy ktoś wie co z Sihaya i Die_Perle? No i gdzie jest Anke z tym testem??????

reklama
No właśnie gdzie jest Sihaya, patrzyłam że kalendarz mniej więcej wypełnia, a u nas się nie pokazuje.
Margotko, u nas szanse i tak są póki co bliskie zeru, jak nie zero. Więc nie będę się łudzić, zobaczymy co drugie badanie męża pokaże. Więc biorąc pod uwagę że z parametrami u nas jest fatalnie, a jeszcze nie trafiliśmy w czasie to ja nie mam złudzeń.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry