reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A no właśnie miałam napisać o wykresie Bzibziokowym i mi uciekło:) Temperatura może jak na Ciebie niska ale najważniejsze, że powyżej linii. Czasem chyba mają prawo zdarzać się jakieś odstępstwa:)

Isis tempka jeszcze skoczy a owulacja może być pomiędzy dniami 3 dni przed skokiem - dzień skoku. Czyli w sumie 4 dni. U różnych kobiet jest inaczej :)
Ja jako dziecko jeździłam do Kołobrzegu co roku:) W sumie i jako nastolatka trochę też :) Tam była blisko plaży taka "lokomotywa", wyjmowali z pieca 3 ziemniaczki zawinięte w folię, rozkrajali, nalewali do środka sosu, różne były do wyboru, i potem się to wcinało łyżeczką wydłubując ziemniaki :)

Ostatnia edycja:
Margotko, bo ja to laik na razie jeszcze jestem w tych sprawach i bazuję tylko na Waszych doświadczeniach i wiedzy ;-)

A jak wyznacza się granicę temperatur???

Myniu, a dlaczego ty luteinę bierzesz? Bo ja dziś idę na monitoring i też chce doktorkę o luteinę poprosić.
Lokomotyę z ziemniaczkami pamiętam, też jako dziecko i nastolatka jeździłam tam, bardzo lubię to miasto, mam z nim masę wspomnień związnych :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
agnieszka, zonqa: skąd wy macie takie brzuchyyyy ?? ;O :D moj jest płaski jak deska haha :P
jak uśpie małą to wam pokarze ;O

Królewna może ja aż ta dużego ciążowego brzuszka nie mam ale zawsze miałam wypięty brzuch do przodu- całe ciało, ze względu na krzywy kręgosłup co zresztą widać na zdjęciu a poza tym pierwsza ciąża zostawiła swój ślad

Królowo u mnie to trzecia ciąża i to dlatego :) pytałam połoznejcy nie za szybko się pokazał ona mi powiedziała ze w kolejnych ciążach szybciej i jest ok

dziewcyny ja się chyba za szybko pochwaliłam tym ze objawy mi mineły jak tylko zobaczyłam zupkę którą ugotowała tesciowa zaraz leciałam w kierunku toalety bleee a wszystko rzez zieloną fasolkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry