reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Skoro mówicie o jedzeniu, to ja się wypowiem:))
Ja robię dzisiaj zapiekankę ziemniaczaną, wszystko sobie wczoraj przygotowałam. Boczek, cebula, pieczarki i kiełbasa pokrojone i podsmażone, ziemniaki w mundurkach ugotowane, obrane i pokrojone w plasterki, sos serowo czosnkowy do polania, więc jak wrócę to tylko poukładam i do piekarnika na godzinę:)

Bzibziok mniaaaaaaaam, trafiłaś w mój gust z tym jedzonkiem :) Podrzuć troszkę :)

Ja wczoraj robiłam ziemniaczki hasselback i stripsy ala KFC, a dziś właśnie może jakaś zapiekankę bym zjadła, ale zanim wrócę z pracy i zanim zrobię to będzie już po18 to chyba padnę głodu do tego czasu.

U mnie dziewczyny też zimno, i co gorsza w domu też zimno bo świeże mury to pewnie i cała zima mnie czeka niezbyt ciepła. Dziś spałam z termoforem, a jak się Fisiek w okolice termofora tulił :)
A co do obiadu to Bzibzioczek narobił mi smaka na ziemniaki pieczone w foli i potem rozkrojone i polane sosem tatarskim... mmmmm... smak moich wakacji z dzieciństwa, w Kołobrzegu zawsze coś takiego jadałam :)

reklama
Ale śliczne brzuszki :-)

U mnie w pracy też zimno, a ja się w balerinkach wybrałam brrrrrrrrrr

Mynia ja do Kołobrzegu praktycznie co roku jeździłam i też zajadałam się ziemniaczkami z tatzykami :-D

Ja mam dziś gołąbki na obiadek (teściowa robiła) :-)

Dziewczyny czy moja tempka jak na 14dc nie jest za niska??? Kiedy tempka idzie w górę? W dzień owulacji czy jak???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry