Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Skoro mówicie o jedzeniu, to ja się wypowiem)
Ja robię dzisiaj zapiekankę ziemniaczaną, wszystko sobie wczoraj przygotowałam. Boczek, cebula, pieczarki i kiełbasa pokrojone i podsmażone, ziemniaki w mundurkach ugotowane, obrane i pokrojone w plasterki, sos serowo czosnkowy do polania, więc jak wrócę to tylko poukładam i do piekarnika na godzinę
Bzibziok mniaaaaaaaam, trafiłaś w mój gust z tym jedzonkiem Podrzuć troszkę
Ja wczoraj robiłam ziemniaczki hasselback i stripsy ala KFC, a dziś właśnie może jakaś zapiekankę bym zjadła, ale zanim wrócę z pracy i zanim zrobię to będzie już po18 to chyba padnę głodu do tego czasu.
U mnie dziewczyny też zimno, i co gorsza w domu też zimno bo świeże mury to pewnie i cała zima mnie czeka niezbyt ciepła. Dziś spałam z termoforem, a jak się Fisiek w okolice termofora tulił
A co do obiadu to Bzibzioczek narobił mi smaka na ziemniaki pieczone w foli i potem rozkrojone i polane sosem tatarskim... mmmmm... smak moich wakacji z dzieciństwa, w Kołobrzegu zawsze coś takiego jadałam