reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny:)

No Asista tyle czekaliście na to badani no szkoda :)

Margotko piękny ten Twój wykresik coś czuje ze będziemy Ci gratulować,mimo tego ze twierdzisz ze owu nie było :))

Jaki ja dzisiaj miałam wstrętny sen śniło mi się ze zabiłam mojego męża bo mnie zdradził i odrazu się obudziłam, apotem jak zasnęłam to śniło mi sie ze to ja go zdradziłam . jajku co ja za sny mam

Załączniki

• P1120334 (Kopiowanie).jpg
    P1120334 (Kopiowanie).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
witajcie
rzadko się odzywam, ale podczytuje
trzymam kciuki Margotko
u mnie ok , mąż wrócił więc teraz będziemy się starać pełną parą, @ nadal nie mam, ale ciąży też , poprostu znowu sie przedłuża, więc jak do piątku nie przyjedzie idę do lekarza, porozmawiam z nim o clo, może wróce znowu bo bez tego widze że są problemy z owulacją ehhh,
cmokaski dla wszystkich starających udanego tygodnia
papa

Myniu badania nie było, bo mój mąż dopadł mnie wczoraj z rana i było serduszkowanie, więc Pan stwierdził, że badanie będzie sfałszowane, więc musimy przełożyć na następny miesiąc, bo teraz to mi się dni płodne zaczęły ;-)
Więc jestem wkurzona na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba, że wyjdzie z tego fasolka to mu wybaczę:-p

Dziewczyny bardzo ale o bardzo dziękuję za wiarę w mój wykres :P
Ja poprostu nie chcę się niepotrzebnie nakręcać, bo naprawdę nie udawało się jak wszystko było w porządku a teraz miałoby się udać skoro wg USG owu nie było? Naprawdę w to nie wierzę:no:

Aga
super masz sny, nie ma co:-)
Mgiełko trzymam kciuki za owocny cykl, jak mąż wrócił to na pewno coś się z tego wykluje :)

Agnieszka śliczny brzuszku, sny masz zabójcze:) Ja ostatnio we śnie przywiozłam S do rodziców, babcia i mama z nim rozmawiały, tyle że po polsku a on uśmiechał się i kiwał głową:) One uznały, że miły jest bardzo a ja widziałam, że on kiwa i się uśmiecha bo nic nie rozumie co do niego mówią :)
Zonqa, nie wpadłam na to z tym spamem:) Zaraz to zrobię, przecież to takie oczywiste :) Dzięki:) Pokaż nam swój brzuszek Zonqa:)
Asita, no ja bym była wściekła na twoim miejscu:) No chyba że wyjdzie fasolka:) Za co trzymam kciuki :)

Czytałam na jakimś forum ze w ciaży są takie zwariowane sny :) nie pamiętam czy z córcia tez miałam

Mi sie wydaje ze ten mój brzuszek zrobił sie taki szpiczasty a moż to ta bluzka tak robi

Zonqa a Ty jak się czujesz kochana? plamienia ustały?

jak mnie dzisiaj cycuchy bolą dotknąć ich nie mogę,na szczęście inne objawy przechodzą tylko niechęć do fasolki ziemniaków została blee

Ostatnia edycja:
No to pierw przedstawiam mojego bąbla- "Geńkie" i jej domek na najbliższe miesiące

Załączniki

• 046.jpg
    046.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 048.jpg
    048.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć