reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć kobitki :) wczoraj cosik mnie rozłożyło na wieczór :( jakieś choróbsko się przyplątało także wracam zaraz z herbatką pod kocyk
Czarnooka tulę kochana, trzymajcie się dzielnie!
Agnieszko ja ostatnio też na kibelek siąść nie mogłam i nic nie pomagało, owoce, kiszonki nic więc wybrałam sie na obiad do średniej jakości restauracji i efekt murowany :-D
Wszystkim owulującym i czekającym na testowanko ślemy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Margotka Dziękuję! Testować będę w dniu spodziewanej @ czyli 4/5 października o ile nie przyjdzie@ no i temp. nie spadnie! Po ostatnim cyklu nie mam ochoty wcześniej:-(
Sailor a przytulanki były wczoraj?:-D Ja bym działała na Twoim miejscu :tak:Trzymam kciuki!
Agnieszko ja czułam w tamtym cyklu, że się udało (i nic z tego), a w tym kompletnie nic - czekam na @...A u Ciebie dobrze jest Twój suwaczek, bo mi się coś wydawało, że to już 12 tydzień! Trzymaj się ciepło, nie wiem co napisać Ci na te bóle, bo nie wiem :-(ale na pewno rośniesz!!!
Pianka ja sobie na rozgrzanie robię mleko z miodem :tak:bo grzanego alkoholu (wina) nie będę Ci polecać:-D

Agnieszko spać śpimy a co do serduszkowania to ciężko ocenić a którą stronę było :-D chyba we wszystkie :-D
Różniczkę uznaję za podejrzaną fasolkowo też bym chciała żeby mi tak tempka poszybowała ;-)

Różniczko takmam już 12 tc ale te suwaczki pokazują że jest 11 tc i 2 dni czyli skończyłam 11 i mam już dwa dni 12 -tegto :)

A to moja niunia ale zdjęcie stare chyba miała wtedy 4 latka

i jak byla mała 5c8f322033.jpg na wspominki misie zebralo nie moge zaleźć jej zdjęć jak była taka całkiem mała chyba są na innym dysku

Załączniki

• 552c335bd0.jpg
    552c335bd0.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Sailor u ciebie już pozytywny owu? czy to znaczy że owulacja dziś jutro??? tak szybko? wogóle powtórka z rozrywki widze z tymi pozytywnymi testami co :sorry: no działaj.... ty na monit idz aby w końcu dowiedzieć się kiedy naprawdę ta owulacja wystepuje u ciebie. powodzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry