reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko może masz rację z tym mierzeniem...chociaż ogólnie to lubię mierzyć;-) Może faktycznie sobie odpuszczę ten tydzień...muszę to przemyśleć:tak:
A córcia pewnie sprawdza na ile jej pozwolisz :-D

Agnieszka córka śliczna :tak:
Domikcw brzuszek przepiękny, tylko pozazdrościć :tak:
Różniczko ja dalej trzymam za Ciebie kciuki, bo jeśli Ty zajdziesz (a wierze że tak będzie w tym cyklu) to może ja też :tak:

Ja pewnie w tym cyklu nie mam owulacji, bo tempka strasznie niska :no: buuuuuuuuu :-(

Różniczko może dziewczyny mnie opieprzą ale ja bym nie odpuszczała mierzenia... jak rano nie zmierzysz jeden dzień to możesz się potem cały dzień stresować jeszcze bardziej, że nie wiesz na czym stoisz... ja przynajmniej bym tak miała. Wolałabym chwilę stresu rano przez zerknięciem na termometr niż cały dzień w niewiedzy czy @ dziś przyjdzie czy nie.
Asitko w poprzedni cyklu tez miałaś późno skok, może jeszcze nic straconego:)
Domiku brzuszek piękny :)

reklama
Noelle a jak Ty się czujesz? Waga widzę na razie w miejscu:-D będzie dobrze! Wytrzymasz do wizyty! To już TYLKO 2 tygodnie:tak:
Asita poczułam się jak wyrocznia:-D to skoro mamy taką zależność to mam ogromną nadzieję, że wyjdzie pozytyw najpierw u mnie, a potem u Ciebie!!!!
Widzę że w tym cyklu co dwa dni seduszkujecie ;-) za każdym razem z żelem? ja tylko 2 razy miałam możliwość go użyć:-)

A my wczoraj byliśmy w sexshopie :-Dale cuda tam mają! nawet kaftany bezpieczeństwa były :eek:
w każdym razie zakupy zostały użyte od razu po powrocie do domu:-Dno dawno tak u nas ciekawie nie było:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry