reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bielizna genialna! Majtki też mają taką dziurkę, że można serduszkować bez ściągania :tak:nawet tego nie zauważyliśmy jak kupowaliśmy:-D a kasa faktycznie obłędna poszła, ale ostatnio trochę udało nam się przyoszczędzić, to zaszaleliśmy:-)

reklama
Muszę zmykać odebrać samochodzik od wulkanizatora! Do zobaczenia później!
Ja polecam takie zakupy! Bardzo urozmaicają serduszkowania! A jeśli się wstydzicie wejść to zawsze można przez internet coś zamówić:tak:
W ogóle Pani wczoraj była jakaś taka strasznie miła:-D aż mi się z nią trochę dziwnie rozmawiało - tak swobodnie - co jest fajne a co nie :-) i nawet gadżety nam powrzucała do reklamówki jak nie widzieliśmy

Czarnooczko ogromnie mi przykro i strasznie współczuję !! :-( Trzymajcie się dzielnie !!

Różniczko... aż normalnie sobie pooglądałam wszystkie zabawki na necie :) drogie trochę, ale jak się raz kupi to napewno na długo starczy :-) z poprzednim moim używałam gadżetów, hmm, a w zasadzie sama używałam, bo mnie ex nie zaspakajał, ale z A póki co nic mi nie jest potrzebne :-):-)

Myniu
biedny ten Twój Fisiek :D heheh na smyczy się zawiesił, ale to musiało być przerażające.

Agniesiu cudna Twoja córka, naprawdę śliczna Dziewczynka :-)

Domik
jakbym mogła to bym nawet osobiście Ci tego kebaba przywiozła hehehe śliczny brzusio masz.;-)

Ja też mam kulki gejszy:) są naprawdę rewelacyjne i to nie tylko jeśli chodzi o odczucia ale ćwiczą mięśnie i potem podczas seksu jest przyjemniej... i mi i S :) Jeśli chodzi o przyjemność to ja przy ich pomocy nie odczuwam nic :P ale ćwiczenia na prawdę dobrze robią:)
A jak temat sexshopu się pojawił to Wam wyznam, że mamy też wibrator:) ale używaliśmy go tylko razem, sama nie lubię... jakoś to dla mnie takie... sztuczne :) ale to tylko dlatego, że w głowie mi tak siedzi... :)

Agacynda: wiem, ze miałam wrzucic foto, ale nie mogam znaleźć aparatu :eek:
ogólnie fotka taka sobie i musiałam trzymac ręką bluzke zeby była opięta na brzuchu :P wydaje mi sie ze w rzeczywistości wygląda na większy niż na zdjęciu :| tu jakoś zbyt dziwnie płaski :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry