reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczynki a ja wczoraj miałam taki rewelacyjny humor a dziś mi się nic nie chce i jakoś mi smutno. A dziś mamy z S. półtorarocznicę :) Ale on wyjeżdża i pogadamy sobie najwyżej chwile przez telefon ale nie na skype i nie zobaczę go nawet
A dziś od rana próbuję wdrażać dietę mojego szamana:) Na śniadanie zjadłam dwa ugotowane na parze pomidorki posypane odrobinka twarogu, a do pracy wzięłam kefir, pieczywo chrupkie żytnie, twaróg, pomidorka ugotowanego i ugotowane jabłka:) Jak będę zdrowsza to może Hania zechce szybciej zagościć w moim brzuszku :)

Agnieszko mam zamiar testować 4/5 października, bo nie chcę za szybko, tak jak w ostatnim cyklu, bo nie lubię widoku tej cholernej I kreski (mam nadzieję, że temp. nie spadnie do tego czasu):-(chyba że sama @ przyjdzie

Ja mam teraz straszny stres jak się rano budzę i mam mierzyć...

hej laseczki:*
u mnie słoneczko przyswieciło ze ho ho ale wiatr taki zimny!
dziś na obiad mam ochotę na żurek. taki kwaśny! i zrobię.

CZERNOOKA tak mi przykro
[*] trzymaj się kochana!
PIANKA a Ty biedaku lez i sie grzej. miód, cytrynka, malinowy soczek i gorący kocyk a pomoże napewno
AGNIESZKA brzuszek boli bo pewnie rośniecie:) gratuluje 12 tygodnia. ale czas leci! katar przeszedł??
ROŻNICZKA piękny wykres nam się tu zapowiada! trzymam kciuki!!!
ISIS u Ciebie ładny skok. oby szybował w górę:)
MYNIA my spimy nogami do okna i dzidzia była majstrowana po alkoholu moim:P stosuj stosuj!!
SAILOR oby był szcześliwy cykl! armia małża silna to tylko działac:)
AGACYNDA a nie mogłaś tez kebaba cięzarnej podesłac??:P
MARGOTKA JUPI!!!!!!!!! A NIE MÓWIŁYSMY!!! OGROMNE GRATULACJE!!! TAK SIĘ CIESZĘ:) CUDA SIĘ ZDARZAJA I JA I TY COŚ O TYM WIEMY:) SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY

No i ja chce sie pochwalic moim wczorajszym zdjęciem:)
dla Was z energią fluidkową
18tc (2).jpg

Mynia gdzieś przeczytałam, że tylko zdrowe organizmy zachodzą w ciążę więc myślę, że warto o siebie dbać! A jedzonko masz fajne - ja przynajmniej lubię takie rzeczy

Domik jaki piękny brzuszek :)))
Różniczko wiem co czujesz, ja też się co wieczór modliłam żeby tempka rano nie spadła i rano zanim spojrzałam na termometr tak samo. I też się powstrzymywałam ze zrobieniem testu :) Dmucham na Twoją tempkę żeby nie spadła już przez 9 mcy:tak:

reklama
Rózniczko to nie mierz skoro to Cię stresuje wiesz ze owu była bo skok masz ładny teraz tylko zatestuj w dniu spodziewanej @ i będą II kreseczki :)

Domi a jaki ta laseczka ma charakterek muszę ją trochę do pionu ustawić bo coś sie brzydal robi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry