reklama

Staranka od stycznia 2012.

XOXO U ciebie (jeżeli jest ciąża) To zagnieżdzenie było w 9dc i wszystko sie zgadza. po co sie doszukujesz i czytasz...? myśl pozytywnie! :) wszystko jest dobrze u Ciebie i wygląda obiecująco :tak: pisałam Ci wcześniej na czym to polega...

śmiało możesz zrobić jutro test ciążowy już.

dopiero po zagnieżdżeniu ciałko żółte zaczyna produkować duże ilości progesteronu a więc na wykresie tempka znów rośnie

reklama
XoXo może być tak jak piszesz, za mało hcg żeby wyszło na teście, poczekaj jeszcze troszkę - trzymam kciuki ;-)

Piję kawusię i marznę w pracy, niby piec grzeje ale jakoś zimno jest - oby do 15.00 ...

Laluś, a na kiedy ty masz termin @ ???

Dzięki dziewczyny, może faktycznie za dużo czytam i za dużo analizuję. Bo ja myślałam, że ten spadek (po angielsku implantation dip) jest właśnie dokładnie w dniu zagnieżdzenia, bo wówczas podnosi się poziom estrogenu na jeden dzien, co powoduje właśnie gwałotowny spadek temperatury (ten dip), a później zaczyna wydzielać się progesteron i stąd te wieksze wzrosty. No nic..zrobie jeszcze jutro test i zobaczę...
Mnie też dziś zimno i chyba mnie coś łapie, jakieś grypsko.. brrr. Co za pogoda!

Asita dzięki, kochana jesteś. ja wolę się nie nakręcać - hmm choć chyba już to zrobiłam, tylko nie chcę przed sobą znów tego przyznać. To tak na złość w każdym cyklu coś innego wychodzi, czym się nakręcam a później przychodzi rozczarowanie...

XoXo moim zdaniem na test poprostu za wcześnie u Ciebie jeszcze i dlatego nie wychodzą. Ja robiłam jeden dzień po terminie @ i to tym najczulszym 10ml/ul i wyszła mi słaba kreseczka, a to było 10 dni po spadku temp. U Ciebie tempka jest baaaardzo ładna, na jednym poziomi także uzbroj się w cierpliwość lub idź na test z krwi :) A jak czułe masz testy?

reklama
Margotko śliczny ten Wasz cud :tak: gdzie Ty kochana znalazłaś podgląd dzidzi :confused:
ja teraz złapałam lenia, nic mi się nie chce, najchętniej to bym do domku poszła i się położyła nyny, jakaś padnięta jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry