• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No właśnie Basia, może do gina?

Ej, wiecie jaką ostatnio mam fazę? hehe wczoraj byłam na zakupach ciuchowych z mamą i hehehehe wiecie że zupełnie bez świadomości kupuję ubrania, najczęściej bluzki, które będą spełniać swoją funkcję w ciąży ? heheheheh dopiero dzisiaj jak rozpakowywałam szmaty to zauważyłam.

reklama
Czarni no i takie podejście jest dobre nawet bardzo.... Ja się doszukuje ciągle czegoś i chyba jak nie zajdę przez następne 2 na lekach, to odstawiam wszystko w piździec i tyle. Przez to, że biore clo na lepszą owulke i w sumie żeby wyregulować trochę cykl, to przez niego spadł mi estrogen i endometrium ci,nkie się zrobiło, więc na to estrofem no i wiadomo plus lutka na ewentualne podtrzymanie.... także chora też w sumie nie jestem jakoś...

Agacynda, teraz są modne takie ciuchy, które dla ciąży też się nadają (tuniczki etc) :-)

Kurde wyszła teraz taka nowa chyba hiszpańska piosenka - kojarzycie? Na początku mnie wkurzała, ale jak dzisiaj zobaczyłam jak 2 latka mojej kumpeli wywija tyłkiem w pampersie, to oszalałam!! :-D:-D:-D Jest niesamowita, trzyma się stolika stoi i po prostu tańczy --hehhe wiwija brzuchem i tą pupą w pampersie :-D

idę na papierocha.... kurde w pacy przez 8h nie palę, bo mi nie wolno, a w domu... echhhhh

aaa i apropo's tej piosenki, to Nikolka, jak już ją słyszy to jest pisk, wrzask i albo za rączki tany, tany albo łapie się stolika i heja- tancerka mała. Naprawdę ma poczucie rytmu niesamowite.

Kurde dziewczyny macie pouzupełniane swoje profile, ja też muszę ładnie, ale nie mam na to czasu kurdeee.... w weekend zaś studia.... :no:

Dobranoc Basiaczku :-)

Tak, tak nosa, nosa hehehe

Zastanawiam się, czy fajki mają duży wpływ na zajście w ciąże.... bo znam dziewczyny, które się starały i starały, a jak rzuciły to zaszły... wiem, że to mnie niszczy, ale kurde ja jestem taka nerwowa, że szok lubie sobie zapalić i tyle... w ciąży na pewno nie będę chociażby mnie skręcało... no ale teraz...

reklama
Kropka ja też mam tak, że lubię palić i jak zajdę to z miejsca rzucam. Teraz nie mam motywacji.. Są dupeczki, które zachodzą pijąc paląc i ćpając...
Nie, nie dostałam. dzisiaj mam termin a tu duuuupa ... wiem, że w ciąży nie jestem... więc nie wiem czemu... znowu się pewnie spóźni .. już chcę dostać i zacząć nowy cykl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry