reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczyny z rana :-)

Mnie dzisiaj jeszcze głowa boli, ale całe szczęście troszkę mniej. Tempka spadła czyli po niedzieli @ przylezie i to by się zgadzało z bólem głowy, który mam średnio tydzień przed @

Domikcw Lenka śliczna :tak::-D
też chciałbym się pochwalić moją dzidzią, ale pewnie szybko to nie nastąpi zostanę tu sama a wszystkie dziewczyny będą już zaciążone :-(

Laluś trzymam kciuki, żeby to oznaczało fasolkę :tak:

Asitko na pewno zaciążysz :) Ja teraz też wątpię, że okres mi się spóźnia dlatego, że mi się mały lokator wprowadził. Może jutro test zrobię. Bo nie przypominam sobie, żebym miała 29-30 dniowe cykle... Ale po cichu sobie myślę, że być może... i cieszę się jak rano patrze albo wieczorem, że @ dalej nie ma :-p

WItam Dziewczynki :)

Domi piękna dzidzia :-)

Myniu ja też nie wiem o jaki wykres nad awatarem chodzi

Asista u Ciebie na wykresie to może być spadek implantacyjny ,do @ jeszcze daleko i temp na pewno skoczy do góry a oto mój wykrres ciążowy zobacz jakie ja miałam spadki
http://enpr.pl/3294

ale ja dzisiaj mam humor straszny, wszystko mnie wkurza,ale przynajmniej głodna już nie jestem

znalazłam wykres Różniczki dostała @ w nocy cholera szkoda

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny ! Ja póki co tylko na chwilkę. Tylko z informacją. Oglądałam przed chwilą Dzień Dobry TVN i było spotkanie z osobami, które wraz z kliniką leczenia niepłodności z Katowic dofinansowują zabieg in vitro dla 300 zdiagnozowanych jako bezpłodnych par ! Informacje na Strona główna - Fundacja Cud In Vitro . Może komuś się przyda - waszym znajomym czy coś.
A teraz do pracy
dobrego dnia

Sihayko, tak strasznie chciałam Ci wczoraj odpisać,a kompo mi tak mulił, że było to niewykonalne...
Z S. poznaliśmy się 10 przed jego wyjazdem ale z tego tak na prawde dwa miesiące byliśmy parą... szalone co? z tym, że przez te poprzednie 8 miesięcy też spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, mój ówczesny facet był informatykiem... zakochanym w tym co robił i w sumie nie mogę o nim nic złego powiedzieć bo był cudowny no ale praca codziennie do 22... w dodatku na początku związku...? Ktoś może powiedzieć że no dobra nie pasowało mi że on pracował całymi dniami i zamieniłam to na związek na odległość :) Ale S. nawet jak wyjechał to rozmawialiśmy ze sobą godzinami a to ważniejsze od spędzania z kimś nocy.
Sihayko mam nadzieję, że koteczka ma się lepiej, ja ją pozdrawiam a jak Figiel-dziad to nie wiem - mamy ciche dni:)Wredne to moje kocisko... dziabnął mnie wczoraj tak porządnie i z takim zaangażowaniem wbił mi się w rękę, że myślałam, że bez własnego mięsa go z niej nie oderwę... aha i trzymam kciuki za tempkę :)
Domiczku Lenka śliczna fotogeniczna, trochę bezwstydna, ale... w końcu ma się czym chwalić :tak:;-)
Asitko taki spadek jeszcze nic nie oznacza:)
Agacynda jeszcze przedwczoraj miałam wybranyych 5 pierdzionków i miałam wybrać sobnie jeden z nich ale wczoraj zrobiło się 12 :szok: no w taki sposób to ja chyba jednak się na nic nie zdecyduję... ale zrobię taki obrazek ze wszystkimi to może mi doradzicie :) Aha... wczoraj byłam w sklepie i odkryłam, że mały pierścionek wcale nie wygląda na mojej dłoni tragicznie:) stąd ten przyrost modeli do wyboru :)
Agnieszko, Asitko wczoraj miałyście wykres z enpr wstawiony tak z boczku, między nickiem a awatarem... tylko dziwiło mnie, że to ten sam wykres... i tylko Wy dwie tak miałyście... no ale możliwe, że mój komputer oszalał :)
Ależ się napisałam... czas na kawę, której zresztą nie lubię...

Cześć dziewuszki moje Kochane :-)

Sailor jaki miałaś progesteron ???

Domik Lenka śliczna i jaka fotogeniczna - cudo :-)

Ale ja wczoraj pożarłam ogórków i śledzi :-D Ale do niczego tego nie przypisuje, poprostu miałam ochotę (choć śledzie rzadko jadam) ;-) U mnie dziś tempka na tym samym poziomie co wczoraj, mierzyłam rano i było 36.90, a potem zmierzyłam po 5min i było 37.55 ale wpisałam pierwszy wynik, bo ta późniejsza to pewnie zaburzona ...
U mnie w miarę pogoda jest, słonko świeci ...

reklama
Myniu nie wiem czemu ale mam przeczucie, że jutro tempka poleci w dół ...

Aguś jak patrzę na Twój wykresik to aż mi lepiej - jakieś światełko nadzieji się tli, widzę, że Ty też mega wysokiej tempki nie miałaś Kochana ;-)

Laluś ale u Ciebie góry i doliny na wykresie (u mnie zresztą też) ale trzymam mocno kciuki - wiesz za co ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry