reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko bardzo ładne i pierścionek i obrączki:)
Jakoś marnie się czuję... mdli mnie i zawroty głowy mam...
Już nie mogę się doczekać jak pojadę do S. normalnie schrupię go już na lotnisku :)

reklama
Myniu mnie od wczoraj wieczora głowa tak boli, że masakra, @ się zbliża :wściekła/y:
Myniu kochana Ty się wstrzymaj z tym chrupaniem S. żeby Cię nie aresztowali :tak: ja zawsze marzyłam o seksie w toalecie publicznej ;-)

ja tam też lubie poszaleć My kiedyś prawie się seksiliśmy na cmentarzu ale w ostatniej chwili sie opamiętaliśmy , a mianowicie w sylwestra jak wracaliśmy do domu mocno pijani
ja normalnie nimfomanką na celibacie przymusowym jestem, ale jak pan doktor mi powie ze juz mogę to męza z sypialni nie wypuszczę

Agnieszko jak ja byłam szczupła to też tak miałam, a teraz jak przytyłam i mam nadwagę to nie mogę na siebie patrzeć i nawet w pozycjach nic nie wymyślamy, bo ja po prostu nie cierpię swojego ciała, a schudnąć nie mogę :no::wściekła/y:

Ja się żegnam z Wami bo idę się położyć, bo ból głowy mnie wykończy :wściekła/y:
życzę stosunkowo udanej nocy :*

ja też ja tez:) ja też jestem nimfomanką:P i w sumie mam dziwne rzeczy na koncie ale jednej to bym się wstydziła opowiedzieć :P bo jeszcze jakiś zboczeniec zacząłby nas czytać, żeby sobie ulżyć przy lekturze :P A im dłużej jestem sama, bez S tym mam dziwniejsze pomysły :P
Asitka szkoda, że mąż nie chce się dać namówić na spełnienie jakiejś małej fantazji:) może wymyśl na początek coś mniejszego, żeby się wkręcił:)

Witam Się :) U mnie pada :/ I to dość mocno i dość długo :/ @ nie ma. I tak czekam sobie na nią , brzuch mnie troszkę kuje... :/ I mam takie wrażliwe piersi :/ I jestem śpiąca :/ Ale maruda dziś ze mnie :P ale taka pogoda chyba dziś :P

reklama
Myniu ja rozmawiałam dzisiaj z mężem o zakupie zabaweczek np wibratorka to mój mój Ł mówi że był by zazdrosny hee śmiać mi sie chciało ale taki słodki był przy tym

Laluś u mnie tez leje strasznie

A Rózniczka dzisiaj się nie odzywała ? Ciekawe czy jutro rano czekają nas dobre wiadomości od niej mam nadzieję ze tak

dobra teraz to już uciekam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry