• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu, faktycznie, na lotnisku trochę strach przed aresztowaniem, ale przynajmniej toalety bardziej czyste niż w PKP ! z tego powodu myślę że PKP odpada :)
Ja znowu idę coś zjeść, bo mam dziś takkki apetet , że hoho !
Trzymacie się, celnego strzelania :)

Noooo.. w końcu chwila spokoju i mogę do Was zaglądnąć:)
Zanim Was doczytam z całego dnia to dwie sprawy niecierpiące zwłoki;)

1. Myniu kochana tak ni z gruszki ni z pietruszki zdradź mi proszę, ile znaliście się ze S. zanim wyjechał do Szwecji??

2. Sailorku, Sailorku jesteś??? bo mam wyniki badań i chciałam spytać Cię o coś w spr prolaktyny:)

3. No właśnie co do wyników:
Mg niby w normie - więc skąd te ciągłe kurcze łydek??
Cholesterol - zrobiłam tylko takie ogóly i na granicy mam hehe.. więc chyba trzeba odpuścić szalone ilości żółtego serka z majonezem:(
Cytomegalia - wynik ujemy <jupi> czyli nie złapałam od dziewczynki tego paskudztwa:)
Prolaktyna - uuuuu... zawyżona:( 33,9!! trzeba się umówić do gin na zbicie:/

Ostatnia edycja:
...to jeszcze coś dopiszę:)
....żeby zasiać zamęt:D
wklejam swój wykresik hihi.. bo my tu przecież wszystkie lubimy się doszukiwać i ekscytować cudzymi wykresami, a same swoim nie dajemy szans... więc używajcie moim do woli:P
a ja sobie będę spokojnie czekać na rozwój wydarzeń;)
oto on: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Myniu a co do kici to.. ona cały czas się zachowuje jakby nic jej nie dolegało - je za 10u, skacze, świruje, bawi się itd...
ale wyniki są jednoznaczne: zapalenie. w moczu obecne eytrocyty,białe krwinki, białka, liczne bakterie, kryształki kamieni, etc... generalnie wszystko prawie co tylko możliwe:/
dostała antybiotyk + saszetki z ziołami typu żurawina, pietruszka etc. + karmę dla kotów z chorobami układu moczowy

znowu tu sama siedze, eh.. ale przynajmniej mam okazję Was nadrobić:) widzę, że
Sailorek
szaleje z progesteronem:D nio nio.. to się będzie działo... &&&&&&&& kochana:)

Różniczka jutro ma tstować &&&&&&&

Myniu au mnie dzień świnki mógłby się nazywać dniem Iwonki:D

no to chyba tyle z mojego monologu:p ;)

uuuu ale się naczytalam. tempo macie!:-D
u mnie grzybobranie na całego. ciądle coś kroimy, suszymy gotujemy:-D mmm uwielbiam grzyby a jutro na obiad pierogi z grzybami polane zrumieniona cebulka...poezja!

MYNIA ja też mam cyrkonię w pierścionku i w obrączce jedna i nie czuję się gorsza. najważniejsze że od ukochanego, który ciężko na to zapracował i podarował z całego serca:) jak się czujesz??
SAILOR trzymamy kciuki!!!
SIHAYA dmucham na tempę zeby szla w górę! biedna ta Twoja kicia:(
PIANKA może lepiej idz na to nfz żeby potem nie mówił ze coś zignorowałaś.
CZRNOOKA trzymaj się kobieto! zadbaj troszke o siebie bo mama napewno by nie chciała zebys się rozchorowała
ASITA może jednak uda Ci się męża na coś namówic albo lepiej weź go z zaskoczenia:-D
ISIS trzymam kciuki! piękny wykresik masz:)
AGNIESZKA ja dziś też mam apetyt. napoleonke pochłonełam w sekundzie:-D
NOELLE będzie dobrze i na wizycie zobaczysz zdrowego bąbelka:)
MARGOTKA kreseczki będą na pamiatke jak ta lala:)

wszystkim Wam dziękuję za gratulacje.
wizyta była super. pani doktor wszystko pokazywała męzowi. dzidzia zdrowa, śliczna ruchliwa. serduszko bije. wymiary zgodne z tygodniem ciązy. 290g waży moje szczęście. no i dziewuszka o ile nic nie wyrośnie.
oto nasza Lenka. zdjęcie w żrodku to jej rozłożone nóżki i pusta miedzy nimi czyli c*** :-D
Zobacz załącznik 504691

Domi śliczna córcia :D Też bym chciała pierwszą dziewczynkę, ale mój Luby to wiadomo chłopaka by chciał :P Ale w sumie to wszystko jedno jaka płeć byle by zdrowe było :D Jak myślicie Dziewczynki kiedy test mogę zrobić?

Idę oglądać na TVN Style "Idealną Nianię" :-)

Później się jeszcze odezwę :D

reklama
Asitko ja mam propozycję dla Ciebie. Jak się wstydzisz swojego ciała, to zamiast się kochać przy świetle lub po ciemaku, to zapal świece :-)

Myniu szukaj piździonka szukaj i się chwal :-)

Margotko
Twoje obrączki są bardzo w moim stylu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry