reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu, faktycznie, na lotnisku trochę strach przed aresztowaniem, ale przynajmniej toalety bardziej czyste niż w PKP ! z tego powodu myślę że PKP odpada :)
Ja znowu idę coś zjeść, bo mam dziś takkki apetet , że hoho !
Trzymacie się, celnego strzelania :)

Noooo.. w końcu chwila spokoju i mogę do Was zaglądnąć:)
Zanim Was doczytam z całego dnia to dwie sprawy niecierpiące zwłoki;)

1. Myniu kochana tak ni z gruszki ni z pietruszki zdradź mi proszę, ile znaliście się ze S. zanim wyjechał do Szwecji??

2. Sailorku, Sailorku jesteś??? bo mam wyniki badań i chciałam spytać Cię o coś w spr prolaktyny:)

3. No właśnie co do wyników:
Mg niby w normie - więc skąd te ciągłe kurcze łydek??
Cholesterol - zrobiłam tylko takie ogóly i na granicy mam hehe.. więc chyba trzeba odpuścić szalone ilości żółtego serka z majonezem:(
Cytomegalia - wynik ujemy <jupi> czyli nie złapałam od dziewczynki tego paskudztwa:)
Prolaktyna - uuuuu... zawyżona:( 33,9!! trzeba się umówić do gin na zbicie:/

Ostatnia edycja:
...to jeszcze coś dopiszę:)
....żeby zasiać zamęt:D
wklejam swój wykresik hihi.. bo my tu przecież wszystkie lubimy się doszukiwać i ekscytować cudzymi wykresami, a same swoim nie dajemy szans... więc używajcie moim do woli:P
a ja sobie będę spokojnie czekać na rozwój wydarzeń;)
oto on: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Myniu a co do kici to.. ona cały czas się zachowuje jakby nic jej nie dolegało - je za 10u, skacze, świruje, bawi się itd...
ale wyniki są jednoznaczne: zapalenie. w moczu obecne eytrocyty,białe krwinki, białka, liczne bakterie, kryształki kamieni, etc... generalnie wszystko prawie co tylko możliwe:/
dostała antybiotyk + saszetki z ziołami typu żurawina, pietruszka etc. + karmę dla kotów z chorobami układu moczowy

znowu tu sama siedze, eh.. ale przynajmniej mam okazję Was nadrobić:) widzę, że
Sailorek
szaleje z progesteronem:D nio nio.. to się będzie działo... &&&&&&&& kochana:)

Różniczka jutro ma tstować &&&&&&&

Myniu au mnie dzień świnki mógłby się nazywać dniem Iwonki:D

no to chyba tyle z mojego monologu:p ;)

uuuu ale się naczytalam. tempo macie!:-D
u mnie grzybobranie na całego. ciądle coś kroimy, suszymy gotujemy:-D mmm uwielbiam grzyby a jutro na obiad pierogi z grzybami polane zrumieniona cebulka...poezja!

MYNIA ja też mam cyrkonię w pierścionku i w obrączce jedna i nie czuję się gorsza. najważniejsze że od ukochanego, który ciężko na to zapracował i podarował z całego serca:) jak się czujesz??
SAILOR trzymamy kciuki!!!
SIHAYA dmucham na tempę zeby szla w górę! biedna ta Twoja kicia:(
PIANKA może lepiej idz na to nfz żeby potem nie mówił ze coś zignorowałaś.
CZRNOOKA trzymaj się kobieto! zadbaj troszke o siebie bo mama napewno by nie chciała zebys się rozchorowała
ASITA może jednak uda Ci się męża na coś namówic albo lepiej weź go z zaskoczenia:-D
ISIS trzymam kciuki! piękny wykresik masz:)
AGNIESZKA ja dziś też mam apetyt. napoleonke pochłonełam w sekundzie:-D
NOELLE będzie dobrze i na wizycie zobaczysz zdrowego bąbelka:)
MARGOTKA kreseczki będą na pamiatke jak ta lala:)

wszystkim Wam dziękuję za gratulacje.
wizyta była super. pani doktor wszystko pokazywała męzowi. dzidzia zdrowa, śliczna ruchliwa. serduszko bije. wymiary zgodne z tygodniem ciązy. 290g waży moje szczęście. no i dziewuszka o ile nic nie wyrośnie.
oto nasza Lenka. zdjęcie w żrodku to jej rozłożone nóżki i pusta miedzy nimi czyli c*** :-D
Zobacz załącznik 504691

Domi śliczna córcia :D Też bym chciała pierwszą dziewczynkę, ale mój Luby to wiadomo chłopaka by chciał :P Ale w sumie to wszystko jedno jaka płeć byle by zdrowe było :D Jak myślicie Dziewczynki kiedy test mogę zrobić?

Idę oglądać na TVN Style "Idealną Nianię" :-)

Później się jeszcze odezwę :D

reklama
Asitko ja mam propozycję dla Ciebie. Jak się wstydzisz swojego ciała, to zamiast się kochać przy świetle lub po ciemaku, to zapal świece :-)

Myniu szukaj piździonka szukaj i się chwal :-)

Margotko
Twoje obrączki są bardzo w moim stylu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry