reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik: gratulacje dziewczynki :D ja mam nadziee ze u mnie sie juz nei zmieni haha :D bo juz sie nastawiłam na kolejne kokardki i falbanki :D hehe ;)) a Lenka śliczne, mi sie podoba bardzo ale jeszcze nie rozmawialismy o imieniu :P bo mąż stweirdził ze to bedzie chłopak i Leon :D a tu chyba laleczka roście :D

fluidki dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
A ja wpadam na chwilkę,żeby powiedzieć ,że mam wyniki progesteronu i....już jestem po owulacji stanowczo :-D

Sailor no to kciuki, żeby to był owocny cykl z plusikiem na końcu :)

Sailor i Isis trzymam kciuki :-):tak:

Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcie pierścionka zaręczynowego, który wybierał mój mąż (ja chciałam koniecznie z brylantami i mam 7 :-))
Zobacz załącznik 504662Zobacz załącznik 504663

a teraz czas na obrączki, które sama wymyśliłam :-) na brzegach jest białe złoto, ale nie wiem czy na zdjęciu będzie widać :-) obrączkę też mam z brylancikami :tak:
Zobacz załącznik 504664Zobacz załącznik 504665Zobacz załącznik 504666

Asita piękny pierścionek i obrączki też cudne :) Bardzo mi się podobają!

Noooo.. w końcu chwila spokoju i mogę do Was zaglądnąć:)
Zanim Was doczytam z całego dnia to dwie sprawy niecierpiące zwłoki;)

1. Myniu kochana tak ni z gruszki ni z pietruszki zdradź mi proszę, ile znaliście się ze S. zanim wyjechał do Szwecji??

2. Sailorku, Sailorku jesteś??? bo mam wyniki badań i chciałam spytać Cię o coś w spr prolaktyny:)

3. No właśnie co do wyników:
Mg niby w normie - więc skąd te ciągłe kurcze łydek??
Cholesterol - zrobiłam tylko takie ogóly i na granicy mam hehe.. więc chyba trzeba odpuścić szalone ilości żółtego serka z majonezem:(
Cytomegalia - wynik ujemy <jupi> czyli nie złapałam od dziewczynki tego paskudztwa:)
Prolaktyna - uuuuu... zawyżona:( 33,9!! trzeba się umówić do gin na zbicie:/

Sihaya to zbijesz PRL i raz dwa zajdziesz w ciążę. Moja znajoma tak miała, że zaszła od razu w pierwszym cyklu brania leków na zbicie PRL. Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

uuuu ale się naczytalam. tempo macie!:-D

wszystkim Wam dziękuję za gratulacje.
wizyta była super. pani doktor wszystko pokazywała męzowi. dzidzia zdrowa, śliczna ruchliwa. serduszko bije. wymiary zgodne z tygodniem ciązy. 290g waży moje szczęście. no i dziewuszka o ile nic nie wyrośnie.
oto nasza Lenka. zdjęcie w żrodku to jej rozłożone nóżki i pusta miedzy nimi czyli c*** :-D
Zobacz załącznik 504691

Domik Lenka piękna i imię też cudne! Jeszcze raz gratulacje i rośnijcie zdrowo :)

Witam :) Moja tempka wynosi dziś 36.8 więc nie wiem co się u mnie w organizmie dzieje... @ nie ma, cycochy przy dotyku trochę bolą, i podbrzusze też boli no kuje bardziej.

Laluś czekam na Twój test z niecierpliwością :) &&&&&&&&&&&&&&&&
Cześć dziewuszki moje Kochane :-)

Ale ja wczoraj pożarłam ogórków i śledzi :-D Ale do niczego tego nie przypisuje, poprostu miałam ochotę (choć śledzie rzadko jadam) ;-) U mnie dziś tempka na tym samym poziomie co wczoraj, mierzyłam rano i było 36.90, a potem zmierzyłam po 5min i było 37.55 ale wpisałam pierwszy wynik, bo ta późniejsza to pewnie zaburzona ...
U mnie w miarę pogoda jest, słonko świeci ...

Isis ale Twój wykresik jest cudny! Tempka ciągle na jednym poziomie praktycznie więc super! Cieszę się bardzo i nadal zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Różniczka niestety dostała @ :( Przykro mi bardzo, bo myślałam że jej się teraz uda

Witajcie.
Wróciłam z rozjazdów po Polsce i dzisiaj siedzę w firmie, byłam we Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi i Katowicach, to się nazywa dwu dniowy maraton, a teraz znowu w Bielsku ufff...
@ wredna mi się tak rozkręciła, że wcale mi nie ułatwiała podróży na szczęście dzisiaj już lepiej bo wczoraj to cały dzień na przeciwbólowych.

Myniu śliczne pierścionki mnie ominęło wybieranie pierścionka a dostałam chyba taki o jakim marzyłam z szafirkiem i brylancikami.
Różniczka, szkoda że @ przyszła bo wszystko wyglądało bardzo dobrze.
Isis jak dla mnie Twój wykres jest zdecydowanie ciążowy, zobaczymy za parę dni.
Domik śliczna dzidzia i imię które było moim typem ale ostatnio często u znajomych się pojawia. Ale Lenka ślicznie. Mi się Maja podoba, albo Natalka.

No i pozapominałam co jeszcze komu miałam napisać.
Ale u nas dzisiaj zimno właśnie włączyliśmy grzejniczek, pomimo tego że za oknem piękne słońce.

Bzibzioczku fajnie, że już wróciłaś :) pokazałabyś ten pierścioneczek swój bo strasznie jestem go ciekawa :) Mi szafirki się strasznie podobają ale chyba wolałabym szmaragd... no ale... pewnie sobie odpuszczę:)
u mnie też zimniutko, ale... dziewczyny... dziś zaczynamy weekend :cool2:

Dziewczyny niby wiem, że taki spadek to nie spadek, ale mam już dolegliwości przed @-we :wściekła/y:

Normalnie nie mogę się doczekać kiedy wybije godzina 15:30 :tak: na dodatek ból głowy znowu się rozkręcił :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry