reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu kochana jak wrócisz od swojego S to też możesz zacząć już kupować :)

:) Na to liczę:) nie dopuszczam do głowy innej opcji :P

A ja trzymam mocno kciuki żeby tak sie stało :P

A ja przesyłam fluidki, żeby to wzmocnić i żeby tak się stało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja trzymam mocno kciuki żeby tak sie stało :P
A ja przesyłam fluidki, żeby to wzmocnić i żeby tak się stało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
teraz nie ma prawa się nie udać :)

Chyba wybiorę białe złoto z tanzanitem:) Przeczytałam,że tanzanit jest równie cenny i rzadszy niż diament i że za 15-20 lat jego złoża mogą się wyczerpać:) no a poza tym podoba mi się :P
Ale tak ogólnie aktualnie wybieram z 9 pierścionków :) dałam sobie czas na decyzję do jutra... żeby Steve zdążył coś zdziałać... choć nie wiem jak on planuje kupić ten pierścionek...

:) nie wiem czy bym się nie bała co on wybierze...:) A tak na poważnie to on na razie nie przyjedzie do Polski a w Szwecji wszystko jest koszmarnie drogie, zabroniłam mu tam kupować. Bo tam może zapłacić nawet 2,5 raza tyle co w Polsce... a już wolę żeby wydał mniej kasy niż żeby mnie romantycznie zaskoczył:) Tym bardziej, że my ślub planujemy od tak dawna, że i tak zaręczyny nie byłyby dla mnie zaskoczeniem :)

reklama
też tak myślałam ze boisz się wyboru pierścionka swojego S:)

A moi zdaniem to nie ważne co się nosi na paluszku czy to będzie brylant czy zwykła cyrkonia ważne co jest w serduszku :)
chociaż nie ukrywam j też lubie łdne pierścionki i kolczyki i bransoletki :-)

własnie co dziś macie na obiad bo u mnie teściowa znów gotuje a ja dzisiaj mam ciąg dalszy dnia świnki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry