reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu pierścionek śliczny, dosłownie zakochałam się w nim :tak::-D
Isis Ty na pewno w ciąży jesteś ja Ci to mówię :tak:

Dziewczyny jak Wy piszecie, że macie dużo śluzu, tzn. macie go na bieliźnie dużo czy w środku??? :confused::confused::confused:

A ja też o śluz zapytam jak na śluzowe tematy zeszłyśmy :) Jak sprawdzacie śluz po serduszkowaniu? Bo można powiedzieć jak S nie ma ja mam śluz nie zakłócony czynnikami zewnętrznymi ale jak pojadę do niego jest w ogóle sens sprawdzania? Chyba nie?

Boję się testować :hmm:

Isis nic się nie bój, ja jestem pewna, że wyjdą Ci dwie kreseczki:tak: &&&&

Myniu pierścionek śliczny, dosłownie zakochałam się w nim :tak::-D
Isis Ty na pewno w ciąży jesteś ja Ci to mówię :tak:

Dziewczyny jak Wy piszecie, że macie dużo śluzu, tzn. macie go na bieliźnie dużo czy w środku??? :confused::confused::confused:

Asita ja zawsze sprawdzałam tzw. śluz szyjkowy czyli ze środka i po tym wnioskuję czy jest dużo czy mało, nigdy nie sprawdzam na bieliźnie, bo noszę wkładki i nigdy go nie widzę na zewnątrz.

A ja też o śluz zapytam jak na śluzowe tematy zeszłyśmy :) Jak sprawdzacie śluz po serduszkowaniu? Bo można powiedzieć jak S nie ma ja mam śluz nie zakłócony czynnikami zewnętrznymi ale jak pojadę do niego jest w ogóle sens sprawdzania? Chyba nie?

Myniu ja po serduszkowaniu, jeśli było wieczorem to następnego dnia nie sprawdzałam śluzu od razu rano tylko później, tak bardziej pod wieczór.

reklama
Myniu no to dobrze, że nie będzie kiedy sprawdzać! :)
Noelle może to objawy ciąży lub jakaś grypa żołądkowa Cię dopadła, bo ostatnio grasuje w różnych rejonach PL. I Ty biedaku do pracy jeszcze poszłaś :(
Laluś tak jak Mynia pisze, uczucie wilgotności jest dobrym objawem, bo przed @ zazwyczaj jest "tam" sucho :) A kiedy planujesz testa robić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry